Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7718749 www.bgdnes.bg

Лил Джон пя на сватбата на Надал

Рафаел Надал вдигна приказна сватба с половинката си Мария Франсиска Перейо. След 14-годишна връзка двамата се ожениха в събота. Церемонията бе проведена в имението-крепост La Fortaleza.

По желание на младоженците сватбата бе обвита в пълна секретност, за да могат двамата да се порадват на уединението си. Дори близо 350-те гости бяха учтиво помолени да оставят телефоните си при влизането в крепостта. Всеки от тях беше получил специално съобщение.

Реклама

"Напомняме ви, че искаме да се насладите на сватбата при стриктна дискретност. Когато пристигнете, ще откриете шкафче, в което можете да оставите телефоните си. Благодарим много: Мария Франсиска и Рафаел", гласеше то.

Носителят на 19 титли от Големия шлем събра "каймака" на испанския тенис от последните години. Сред колегите му, които го уважиха, бяха Давид Ферер, Фелисиано Лопес, Марк Лопес, Хойуме Мунар и треньорът му Карлос Моя, който е бивш №1 в света. Те бяха придружени от половинките си. Роджър Федерер не успя да присъства заради участието си на започващия днес турнир в Базел.

Специални гости на Рафа и Мери бяха бившият крал на Испания Хуан Карлос и съпругата му доня София. Те заедно с Моя и неговата жена бяха единствените, които пристигнаха в имението с коли. Всички останали бяха откарвани до там с автобуси. Те ги взимаха от два хотела в Майорка и от школата на Надал в Манакор. От академията му тръгна семейството на Рафа начело с неговите чичовци Мигел Анхел и Тони, както и леля му Марилен.

И ако снимки от самото тържество няма, то станаха известни подробности за церемонията. Булката бе избрала две рокли на известната дизайнерка Роса Клара. С тоалети на същата дизайнерка бяха майката на булката, майката и сестрата на Надал. Рафа бе с костюм на италианеца Брунело Кучинели.

Храната бе поверена на двама известни готвачи със звезди от "Мишлен" - Мака де Кастро и Санти Таура. Известният барман Рафа Мартин се грижеше за коктейлите.

Рапърът Лил Джон бе голямата музикална звезда по време на купона. Той пристигна специално за сватбата от Лас Вегас.

Снимки от сватбата може да видите тук!

Реклама
Реклама
Реклама