Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7720548 www.bgdnes.bg

Бившата на Алонсо го прежали

Манекенката Лара Алварес най-накрая прежали Фернандо Алонсо. Красавицата дълго време бе сама, след като се раздели с шампиона от Формула 1.

Най-накрая тя му намери заместник. Това е колегата й Андрес Веленкосо. Новият мъж на сърцето й е един от най-известните модели в света.

Реклама

За първи път за връзката им се заговори в края на август. Тогава двамата бяха издебнати по време на кратка ваканция на Коста Брава. Едва преди няколко дни слуховете бяха потвърдени, след като папараци ги издебнаха по време на интимна вечеря в Мадрид.

Лара се раздели с Алонсо преди около две години, но дълго тъгува за него. Краят на връзката им бе изненадващ. Той настъпи, докато двамата подготвяха сватбата си.

Преди да започне да излиза с двукратният световен шампион във Формула 1, Лара си падаше по футболисти. Тя имаше кратки връзки със Серхио Рамос и Карлес Пуйол.

Алварес е смятана за една от най-сексапилните жени в Испания. Освен в модата Лара има успешна кариера на спортна журналистка и тв водеща.

Андрес от своя страна има зад гърба си няколко връзки с известни дами. На целувките му са се радвали звезди като Кайли Миноуг и Мария Шарапова.

Реклама
Реклама
Реклама