Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7722246 www.bgdnes.bg

Пуснаха трейлъра към последния епизод на "Междузвездни войни" (Видео)

Дългоочакваният финал на сагата "Междузвездни войни" най-накрая придобива все по-реални измерения, след като се появи и последният трейлър към деветата част на поредицата, която носи заглавието "Възходът на Скайуокър".

Слоганът на филма, който трябва да се появи по кината на 20 декември, гласи: "Сагата ще свърши. Историята ще живее завинаги", информира "Дневник".

Реклама

Очаква се последният филм да постави край на историята за уж обикновеното момче на име Люк Скайуокър (Марк Хамил), който се озовава насред междугалактическа битка в оригиналния първи филм от сагата на Джордж Лукас "Нова надежда".

Преди броени часове онлайн бе публикуван трейлърът, а в САЩ започна и предварителната продажба на билети за последния от поредицата филми, появили се за първи път на големия екран през 1977 г.

От излизането на "Нова надежда" досега сагата вече обхваща две оригинални продължения, три филма с предистория, цяла трилогия с продължение на историята, както и два странични филма и други заглавия, които разказват за отделни образи от основния сюжет.

Трейлърът предполага драматичен край. В него са включени кадри от битки на кораби насред огромни бушуващи океани, герои, които прескачат каньони в мащабни джунгли, близки кадри с изпълнени със сълзи очи и, разбира се, светлинни мечове.

Сценарист, режисьор и продуцент е Джей Джей Ейбрамс. В главните роли са Дейвзи Ридли, Адам Драйвър, Джон Бойега, Оскар Айзъкс и Лупита Ньонго заедно с част от оригиналния актьорски състав Марк Хамил, Иън Макдърмид и Антъни Даниълс в ролята на робота Си-Трипио (C-3PO).

Реклама
Реклама
Реклама