Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7749133 www.bgdnes.bg

Тодор Славков стяга сватба

Синът на Батето и Людмила тотално променен

Малък Тошко много влюбен, вече не се крие

Синът на Людмила Живкова и Иван Славков Тодор Славков обмисля брак с красивата блондинка Зорница Атанасова, научи "България Днес". Тъй като на следващите избори внукът на Тато ще се кандидатира отново за кмет и смята, че ще победи, му трябва моралната подкрепа на силна и независима жена. Такава той намира от известно време в лицето на бившата съпруга на зам.-председателя на антикорупционната комисия, известна като КПКОНПИ - Антон Славчев.

"Знам, че е важно за софиянци човекът, който ще ги управлява, да е щастлив в личния си живот и ако става дума за брак, защо не, колко му е", коментира слуховете за предстоящи си брак Малък Тошко.

Реклама

В момента той живее в апартамента на любимата си на ул. "Нишава". Двамата не се крият и дори заедно са гласували на последните избори. Атрактивната дама е успяла да се раздели с "приятелски чувства" с бившия си мъж. Зорница поддържа отношения с наследника на Иван Славков повече от две години и доста го е променила.

Тя е шефка на партията "Напред, България", която баща му основа още през 2001 г. Именно по нейно предложение Славков-младши решил да се пробва за градоначалник. На изборите обаче Малък Тошко не успя да спечели дори един процент от гласовете на столичаните, след като се кандидатира за кмет на София на отминалите избори. Той самият едва ли е изненадан от резултата.

"Аз съм реалист. Знам, че на тези избори нямам никакви шансове да стана кмет, но на следващите ще имам по-голяма възможност", казва Малък Тошко, който на шега споделя, че е бил и "мениджър на кокошарник, но кмет ще стане следващия път".

"Много различни по мащаб и същност са бизнесите, в които съм участвал през годините. В края на 90-те бях съдружник в хитова дискотека, а в началото на новия век продадох дела си и се насочих към други сфери. Сред фирмите, в които съм ортак, има компания с лиценз за търговия с военен арсенал, дружества за телекомуникациони услуги, за производство на тръби и капаци за шахти от каучук и т.н. Дори имам акции от оръжеен завод. Най-забавното е обаче, че в биографията си съм бил мениджър на създаденото още през 90-те предприятие за щастливи носачки, един вид бил съм управител на кокошарник", смее се Малък Тошко.

С днешна дата 48-годишният червен принц е напълно променен. В това се увериха всички видели последните му участия по медиите. За разлика от вечно майтапещия се веселяк от "Биг брадър" пред тях сега застана обран и много премерен в думи и действия мъж, който гледа прагматично и трезво на живота.

"Този имидж, който ми е създаден, не че не отговаря на същността ми, а и хората истински не ме познават. Не искам фамилията да се отъждествява с мен, особено само с този образ", обясни Славков новите си сериозни публични изяви. Явно най-сетне не само е осъзнал какво значи на практика да си част от най-известното комунистическо семейство у нас, но и е решил да спре да бъде черната овца в семейството.

Реклама

Със сигурност в прераждането му обаче пръст имат три жени - сестра му, сегашната му приятелка и на първо място - починалата му майка.

"Липсва ми моята майка. Беше болезнено да я загубя. Не съм се опитвал да бъда сравняван с баща ми, защото е невъзможно. Той обаче е моят герой в живота. А майка ми... искам да се гордее с мен, където и да е", категоричен е внукът на Живков.

Славков има дъщеря Катерина, която много прилича на майка му Людмила. Тя е дете от любовта му със Силвия, жената до покойния Поли Пантев. Двамата обаче се разделят заради несходство в характерите, но остават добри приятели.

Реклама
Реклама
Реклама