Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7852294 www.bgdnes.bg

Хубчев разделен с жена си

Чаровната Поля помага на децата в Германия

Треньорът на "Левски" Петър Хубчев е разделен с жена си! Бившият национален селекционер по никакъв начин не е разлюбил съпругата си Поля, но разстоянията пречат на двамата да са заедно.

Чаровната съпруга на треньора постоянно снове между България и Германия, където живее дъщерята на семейството - Кристина. Хубчеви имат дом във Франкфурт, където настоящият треньор на "Левски" игра дълги години за местния "Айнтрахт" и бе един от лидерите на отбора. Фамилията се заселва в Германия още в средата на 90-те години и децата Валери и Кристина израстват там.

Реклама

След края на футболната кариера на Хубчев семейството остава в чужбина, където децата завършват престижни университети. Именно Кристина и Валери са голямата гордост на семейството, а майката Поля им помага с каквото може. От известно време щерката на треньора работи като педагог в детска градина във Франкфурт, а майката Поля през повечето време е до нея. Двете са изключително близки и обожават да прекарват времето си заедно. При всяка удобна възможност те ходят заедно на екскурзии в чужбина или прекарват заедно уикендите сред природата.

Семейството на Хубчев е изключително сплотено, въпреки че неговите членове живеят в различни точки на света. Наскоро синът Валери завърши в Англия, след като се отказа от футболната си кариера. Фамилията задължително се събира на празници, а Хубчев редовно пътува до Германия при щерка си и съпругата.

Майката Поля бяга от публичното пространство и досега почти не се е появявала на каквито и да е събития заедно със съпруга си. Двамата са заедно вече около 30 години. Съпругата на треньора и щерка му определено носят късмет. Те го изпращат на летището за световното в САЩ през 1994 г., където националите правят фурор, а Хубчев е основна част от желязната защита. Двете видяха на живо и един от най-големите успехи на Петър в треньорската му кариера - спечелената Купа на България с "Берое". Сияещи от щастие, Кристина и Поля слязоха на терена след победата и разплакаха иначе доста сдържания Хубчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама