Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7856229 www.bgdnes.bg

Актьорът Антон Радичев: Ламбо ме ожени!

Открих голямата любов и вече 15 години сме заедно

"Вълнувам се от състоянието на Стефан Данаилов. Винаги сме били приятели и винаги сме се разбирали." Това сподели актьорът Антон Радичев, който пожела на колегата си бързо оздравяване и вдигане на духа.

"Ламбо беше в основата на втория ми брак, който просъществува само един месец. Познаваше жена ми и баща й, който беше известен доктор в Русе. Аз не исках да се женя, обаче той ми вика: "Хайде бе, знаеш ли колко й е читава родата. Имат голямо лозе, ще ходим да си взимаме винце, ще ни черпят", спомня си весела случка от живота си с Данаилов Радичев. Въпреки добрите думи на Ламбо Антон се дърпал от женитба. Накрая склонил, след като жената забременяла и "нямало къде да мърда". "После обаче, без да ми каже, е направила спонтанен аборт. Аз се ядосах и се разделихме. Трети брак нямам, а и не искам да имам. От 15 години живея с моята приятелка Емилия. Тя е любовта на живота ми", споделя Радичев, който има дъщеря и внуче от нея.

Реклама

"Иначе с Мастера ни делят много филми и забавни моменти. Най-много съм се смял с него, като снимахме "Маневри на петия етаж". Там аз играх Графа, а Стефан беше Дантон Тахов. То бяха емоции, то бяха майтапи. Сега, като се сетя, настръхвам. Хубаво време беше", смее се Радичев.

Въпреки че вече е пенсионер, 72-годишният актьор продължава да играе на сцената на Народния театър в постановките "Почивен ден" и "Колко е важно да бъдеш сериозен", както и в други театри.

"Чувствам се млад и във форма, защо да не играя? Нямам проблем със запаметяването, а любопитството ми още е съхранено", споделя още Антон Радичев. Да е жив и здрав!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама