Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7862237 www.bgdnes.bg

Естетика и качество във всеки детайл в жилищен парк Royal Garden advertorial icon

Модерният жилищен парк сбъдва мечтите на пловдивчани за уютен дом

Съвсем скоро предстои да бъде завършен жилищен парк Royal Garden, който вече се утвърди като един от най-предпочитаните комплекси в Пловдив.

Той се състои от две стъпаловидни Г-образни жилищни сгради, в които са разположени апартаменти, проектирани по последните тенденции и изисквания за функционалност на пространството в дома. Отличителна черта на помещенията е усещането за простор и удобство – на разположение на обитателите са помещения с изчистени правоъгълни форми, с 2,85 м височина. Всичко това позволява множество варианти на дизайнерски решения, съобразени с индивидуалните предпочитания на хората в Royal Garden.

Отоплението от ТЕЦ и висококачествена шесткамерна дограма на Rehau Synego осигуряват уютна и топла атмосфера. Оптична връзка до всеки апартамент и видеодомофонна система гарантират контрол на достъпа.

В Royal Garden има комфортни многостайни апартаменти - рядък за пазара продукт. Част от жилищата са с общирни открити тераси, обкантващи голяма част от помещенията.

Специално внимание в сградите е обърнато на елегантно оформените общи части, решени с дървесни акценти, за да се създаде усещането за уют още при влизане. Използваните материали са с качество, устояващо на високо натоварване.

Жилищен парк Royal Garden разполага с множество удобства. На партерния етаж са разположени единични и двойни гаражи и обслужващи помещения. На подземното ниво се намират паркоместа и гаражи. Оттам до жилищата се стига чрез асансьори от висок клас на световния лидер Orona и топли връзки. Удобство предоставят и гаражните врати с автоматизирано дистанционно управление. До подземния паркинг отвежда автомобилна рампа с подгряване, което прави достъпа през зимните месеци абсолютно безпроблемен.

Обширната градина на Royal Garden води към входовете на всяка от жилищните сгради. Проектът създава възможност за отглеждане на различни растения. Акцент в нея са изключително красивите японски вишни, които носят усещания за блаженство и хармония с пищните си съвършени цветове през пролетта.

Жилищен парк Royal Garden се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, мол „Пловдив” и спортни съоръжения. За да може той да се впише по най-добрия и ефективен начин в средата, фасадата му е решена в светли и топли земни тонове. Обърнато е особено внимание и на материалите за нейното изпълнение. Те са с висока енергийна ефективност. Фасадната топлоизолационна система е от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа са изпълнени с вентилируема фасада с HPL в дървесни тонове от водещата холандска фирма Trespa. Използвани са ефективни топлоизолационни материали и такива с клас на реакция на огън, нормиран за съответната степен на пожароустойчивост.

Всичко това превръща Royal Garden в привлекателна среда за живот, съчетаваща уюта на съвременния дом с разнообразието от възможности за развлечение и отдих.

Реклама
Реклама
Реклама