Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7862401 www.bgdnes.bg

Мбапе сваля актриса

Новата звезда на френския футбол Килиан Мбапе хлътна по испанска актриса. Обект на неговия интерес е красивата Естер Експозито.

Нападателят на ПСЖ използва така модерния сред футболистите начин да се свърже с нея - чрез социалните мрежи. Той първо я последва в инстаграм, след това започва да харесва снимките й. А според медиите в Испания наскоро й е писал и лично съобщение.

Реклама

Естер е сред най-известните испански актриси в момента. В световен мащаб тя трупа фенове с ролята си на Карла в сериала "Елит" на "Нефтликс".

Интересът на Мбапе към блондинката не остана незабелязан от футболните фенове. Мнозина го призоваха да премине в "Реал" (Мадрид), за да има по-големи шансове с Експозито. Все пак актрисата живее основно в испанската столица, въпреки че е все по-търсена в Холивуд.

Самият Мбапе не обича да коментира личния си живот. Футболистът официално е обвързан с Алисия Айлиес. Тя е Мис Франция 2017, а постоянните й модни ангажименти не й позволяват да е неотлъчно до нападателя. Дали пък не е на път да загуби любимия си?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама