Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7865864 www.bgdnes.bg

Николета захапа психоложките за секси униформа

Стават известни чрез мен, твърди Лозанова. Битката е между интелект и пошлост, отвръщат терапевтките

Невижданият досега секс скандал, който избухна в националния отбор по футбол, доби нови измерения. Плеймейтката Николета Лозанова и психоложките на тима Лилия Стефанва и Кети Ванодва не спират с атаките помежду си. За нелепата ситуация ви информира първо "България Днес".

Реклама

Гаджето на вратаря Ники Михайлов първа се възпротиви срещу терапевтките заради предизвикателната им визия. Вероятно Николета се притенснява от факта, че красиви жени обслужват любимият й.

От своя страна прсихоложката Лилия Стефанова не остана длъжна на Николета и я обяви пред "България Днес" като жената с най-богат сексуален опит сред футболистите. Ден по-късно Ни Ло излезе с нова атака. В своя профил в инстаграм тя публикува скрийншот на една от психоложките, която е облечена доста оскъдно на път за работа в базата на националите в Бояна.

"Служебната униформа за работното място", избъзика се Лозанова. Мацката на Ники Михайлов отговори и на думите на Стефанова в публикацията на "България Днес".

"Ех, когато не можеш да станеш популярен с професионалните си умения, ставаш чрез трибуната на Николета Лозанова! Скъпи момичета, които използвате момента да се предложите отново за позицията, не спирайте да си напомняте поговорката: "По дрехите посрещат, по ума изпращат!" И вас така са ви посрещнали, но това не стига...", отсече Николета.

Скоро след това престрелка започна и от отсрещншя фронт. Психоложката Лилия Стефанова публикува емоционално видео, озаглавено "За битката между интелекта и пошлостта". В него тя държи вестник "България Днес" в ръце и обявява:

"От два дни в живота ми нахлу една жена, която се опитва да създаде скандал. Моята роля е на психолог, а не на циркаджия или клоун. За мен това далеч не е секс скандал, а една битка между интелектуалното и пошлостта. Когато някой човек е отделил 10 години от живота си в образование, инвестирал е много в личностно развитие, а някой друг парадира с някакви голи снимки и се опитва да опетни името му и да го злепостави, това е грозно. Това е времето, когато всеки един от вас трябва да прецени кого избира за кумир. Кои са кумирите в съвременния свят? Дали интелектуалците, или тези, които просто продават визия, която не е подплатена с нищо друго? Категорично няма секс скандал, защото две от страните - аз и колежката Кети Вандова, нямаме подобни взаимоотношения с никой от футболния свят", категорични е психоложката.

Все още не е ясно дали двете сексапилни психоложки ще продължат да работят с националите, като това ще реши новият треньорски щаб и селекционера Георги Дерменджиев. Стана ясно, че една от звездите Тодор Неделев категорично е отказал да посещава сеансите на красивите терапевтки. "България Днес" обаче научи, че по-голямата част он футболистите си искат психоложките и са доволни от работата с тях.

Реклама
Реклама
Реклама