Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7866041 www.bgdnes.bg

Хесе пак с моделка

Скандалният испански футболист Хесе Родригес е лудо влюбен и вече не крие новата си тръпка. Той се показа пред света с половинката си Джанира Барм.

Двамата използваха паузата в първенството, за да се отдадат на романтична почивка. Нападателят заведе красавицата в Лисабон. Влюбените споделиха няколко снимки от ваканцията, с което официализираха връзката си. Те дори носят едни и същи пуловери.

Реклама

Хесе и манекенката са заедно от няколко месеца. Джанира е модел от няколко години. Известна е с прозвището "каталунското Барби".

Покрай Барм Родригес изглежда, че най-накрая се кротна. Той сменяше жените една след друга след раздялата с Аура Руиз. Бившата му никак не изненадващо също е моделка.

Двамата се разделиха със скандал преди няколко години. Футболистът заряза знойната мадама малко след раждането на сина им. Мъникът се появи на бял свят със сериозни здравословни проблеми, които продължават и до днес. Аура не спира да обвинява Хесе, че въобще не се интересува от сина си. Двамата са в непрестанна война.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама