Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7869089 www.bgdnes.bg

Коцето тренира с Любо Чука

От боксовата круша минават на уиски

Именития ММА боец Любомир Симеонов - Любо Чука взе за треньор фолкпевецът Константин. Двамата се сдушили в залата за бокс и Коцето започнал да изучава тънкостите при удрянето на боксовата круша под зоркия поглед на Чука. Изпълнителят сам се похвали с видео в социалните мрежи как редува млатенето на крушата с вдигане на чаша уиски. "С лекота минавам от две десни към две големи", изтъкна фолкзвездата.

Компания на бара му прави самият треньор, с когото удрят по една наздравица всеки път преди посягането към уреда.

Реклама

"Хубава компания сте се събрали", радват им се почитателите.

Шегаджии погват високия Константин, че до Любо Чука изглежда като джудже. Не липсват и такива, които правят забележка за алкохолните подвизи и питат - тренировките по бокс ли са или по надпиване. Все пак запознатите отбелязват, че чалгаджията се справя доста добре в боксовата зала и дори го питат дали и преди е тренирал. А той очевидно е на "ти" с движенията, тъй като е завършил спортното училище "Левски-Спартак".

Спортната комбина между Коцето и Любо Чука по всяка вероятност се е зародила покрай общата футболна принадлежност към "Левски". Едрогабаритният боец е известен фен на сините и е сред най-страховитите ултраси. Той е подсъдим заедно с други представители на агитката по делото за наркобанда "Чуковете", което се точи години наред в спецсъда.

Новите приятелства на Константин обикновено се въртят около чашката. Така тръгна и запознанството му с Димитър Ковачев-Фънки в къщата на "ВИП брадър" - в пир и майтапи. Макар и заклет металист, Фънки стана редовен посетител в чалготеката на Коцето в Студентски град.

Почитателите на изпълнителя се радват на веселия нрав на Коцето и чувството му за хумор, но не спират да го питат и за творчеството му. Най-задаваният въпрос в коментарите е кога ще изкара нова песен. Ако се съди по снимките от ежедневието на гласовития певец, това едва ли ще е скоро. Той се похвали и със снимка от басейн, на която е налапал цигара. "Сам си скъсяваш живота", "Мисли за семейството си", са част от отзивите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама