Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7870555 www.bgdnes.bg

Принц Чарлз на 71 - празнува в Индия, Хари и Уилям го поздравиха с трогателни снимки

Принц Чарлз, който е на двудневно посещение в Индия, отпразнува 71-вия си рожден ден с ученици в знаковия хотел "Тадж Махал" в Мумбай, предаде ДПА, позовавайки се на новинарския канал Ен Ди Ти Ви.

Британският престолонаследник, окичен с гирлянд от цветя, разряза празнична торта в компанията на 20 деца, които надаваха радостни възклицания, ръкопляскаха и отправяха благопожелания за рождения му ден, посочва БТА.

Реклама

Принц Чарлз е получил тортата, декорирана с шоколадови цветя и плодове, символизиращи градина, като подарък от учениците заедно с поздравителна картичка, съобщават от официалната му резиденция Кларънс хаус.

Преди да отбележи рождения си ден в компанията на децата, принц Чарлз се срещна с бизнес лидери.

Херцогът и херцогинята на Съсекс Хари и Меган споделиха нова сладка снимка на бебе Арчи, за да отбележат празника на принца на Уелс и да го поздравят. Черно-бялото изображение показва малкия принц, докато лежи в обятията на татко Хари в деня на кръщенето му, посочва списание HELLO!, цитирано от dariknews.bg.

Двойката разкри и как наричат мило Чарлз в послание към него, казвайки: „Честит рожден ден на Негово кралско височество Принца на Уелс - сър, татко и дядо!“

Арчи, който навърши шест месеца по-рано този месец, беше кръстен в частен параклис в замъка Уиндзор през юли.

Принц Уилям и херцогиня Кейт също споделиха съобщение в социалните мрежи, с което да поздравят принц Чарлз в чест на 71-ия му рожден ден.

Поздравът включва три снимки. На първата са принц Чарлз, Херцогиня Катрин и малкият принц Луи. Втората снимка показва баща и син – Уилям и Чарлз заедно. А третата снимка е трогателна и показва Чарлз с двамата си синове.

Надписът над снимката гласи: "Честит рожден ден на Принца на Уелс!".

Реклама
Реклама
Реклама