Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7888817 www.bgdnes.bg

Андреа тръгна на фитнес

На битка с килограмите 

Поти се на пътеката, вдига малки гирички 

Тежка битка с килограмите започна Андреа.

Фолкаджийката започна да ходи на фитнес, научи "България Днес".

Изпълнителката отскоро посещава зала за тренировки в столичния квартал "Младост". Засега Андреа набляга на кардиотренировките, които включват разгряване на тялото и тичане на пътеката. Именно там тя изгаря най-много калории, като слиза от уреда препотена, но доволна. Фолкпевицата си е заплатила допълнително и за личен треньор, който да следи как си изпълнява упражненията. Също така вече има изготвена хранителна програма, която стриктно да следва.

В публичното пространство се коментира, че наедрялото тяло на Андреа не е заради прекаляване с порции, а защото има проблем с обмяна на веществата и ядовете са повече на хормонална основа.

Реклама

До тръгването на фитнес се стига, след като в продължение на месеци Андреа е обект на жестоки и на момента прекрачващи границата подигравки. В социалните мрежи тя си публикува снимки, които са обработени с фотошоп, и на кадрите изглежда слаба и секси. Но интернет е залят със снимки, които са правени по време на нейни участия и там ясно се вижда, че певицата е по-едричка, а лицето й е много по-кръгло.

С тренировките Андреа се надява отново да влезе във формата, с която беше позната в началото на кариерата си, и тогава по нея въздишаха не само мъже, но и жени. Освен това в момента певицата си няма приятел, след като приключи дългогодишна връзка с Кубрат Пулев. Трениращи са забелязали, че чалгарката набляга и на упражненията с малки гирички, като вероятно през следващите седмици натоварването й ще се увеличи.

Близки около Андреа я съветват да не губи ентусиазма си и редовно да ходи до фитнес залата. Ако успее да задържи нивото си през първите три месеца, след това няма да пропуска тренировка, категорични са гурута във физическите натоварвания. А и в момента изпълнителката има повече свободно време, тъй като участията й драстично намаляха спрямо минали години. Желаем й успех!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама