Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7891975 www.bgdnes.bg

На снимките на "Диви и щастливи" Луиза Григорова се претрепа

Пада от мотор, получава редица травми и фрактури

Симеон ДЕМИРЕВ

Тежък инцидент претърпява Луиза Григорова по време на снимките на филм "Диви и щастливи". Голяма част от сцените са екстремни и опасни. А актьорите се отървават на косъм от ужасни травми. Не и Луиза Григорова.

В една от тях актрисата яхва мощен мотор, но в един момент губи контрол над него и пада тежко.

Реклама

"Пребих се жестоко - призна на премиерата на филма актрисата. - Цялата се ожулих. Имах тежки травми по бедрата и коленете. Хареса ми изживяването. Каскадите във филм бяха много. А аз си падам по такива неща", добави още актрисата.

Режисьор на лентата е половинката на Луиза - Мартин Макариев. Тя сподели, че с мъжа си не спорят на снимачната площадка.

"Тези неща ги говорим вкъщи. Разбираме се перфектно на терен. Лесно е да работиш с мъжа се", казва с усмивка на устата екранната Мила от новия български филм.

Продуценти на лентата са Яна Маринова и Александър Сано. За 41-годишната актриса това е втори филм в рамките на година. Яна е един от авторите на "Привличане".

"Харесва ми да съм и от другата страна - сподели пред "България Днес" Маринова. - Така мога да сменям нещата в последния момент. Не искам да съм все в главната роля. Като съм продуцент, мога да избера човек, който да я изиграе по-добре. Искам да се развивам повече в продуцентството", разкри още обичаната актриса.

Тя довери, че предният й филм "Привличане" бие всякакви рекорди в България.

"По-гледан е от редица холивудски прожекции, излъчени у нас. Надявам се с "Диви и щастливи" да пожънем още по-голям успех", разкри Яна, която добави, че бюджетът на новия й филм е цели 2,5 милиона лева.

Реклама
Реклама
Реклама