Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7892681 www.bgdnes.bg

Зара отново е сама

Безоблачната любов на Зара от „Биг брадър“ претърпя крах.

Светлозара Трендафилова, както е истинското име на скандалната участничка в риалитито, се е разделила с мъжа си Ерик Уотсън, научи "България Днес". Според мълвата нашенката е зарязала австралиеца неотдавна и се е захванала да работи здраво за кариерното си развитие. Попитана за положението й, риалити звездата нито потвърди, нито отрече че е сама.

Зара наскоро се прибра за кратко в България, като си позволи да се позабавлява с приятелки и да щурмува някои от най-актуалните столични клубове. От профила й в социалните мрежи става ясно, че варненката е соло. Снимките й със спортиста Ерик, за когото се омъжи тайно през 2016 г., остават на заден план.

Реклама

Родената през 1985-а брадърка не е публикувала кадри с любимия от почти година, а до преди това в профила й изобилстват техни общи снимки. Зара, която замина за Бахрейн преди години, за да се подвизава като лайфкоуч, се е отдала изцяло на здравословен начин на живот. Тя дори се преквалифицира и стана професионален фитнес инструктор. Спортът и правилното хранене завладяват изцяло живота на родната риалити звезда. Една от клюките по неин адрес, която заля таблоидите, е новината, че варненката иска бебе от Ерик и се подлага на ин витро процедури. Уви, преди бебето да стане факт, двойката решава да прекрати взаимоотношенията си и двамата да търсят любовта на друго място.

Зара, чието име нашумя покрай връзката й с Ицо Стоте манекенки, няма никакъв късмет в любовния си живот. Палавата фитнес маниачка се опита да завърти главата на не един и двама родни богаташи. Тя вложи сериозни усилия и финанси, за да се превърне в красавицата, която е в момента. Корекциите и пластичните операции не са й чужди, но са изключително умерени.

Светлозара се прочу у нас след скандалното си участие в първия сезон на "Биг брадър", когато пристана на Нед. След това около името й са спрягани имената на бизнесмена Христо Сираков и контрабандиста Иван Танев-Универсалния. Според слуховете с последния Зара заминава за Дубай. След като той бе обявен за международно издирване от Интерпол заради участие в престъпни схеми, секси спортистката се прехвърли на Ерик Уотсън. Зара успя да го омае и скоро след старта на връзката им той йи предложи брак. Навръх рождения й ден Ерик пада на колене с диамантен пръстен по време на романтична разходка. Толкова й трябва на родната мъжемелачка и малко след това двамата сключват тайно брак. Бракът им трае едва три години. Зара все още носи фамилията на австралиеца, поне в социалните мрежи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама