Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/7930176 www.bgdnes.bg

30 бона пръсна НиЛо за ЧРД

Тежкарски рожден ден отпразнува Николета Лозанова. Тя навърши 32 в събота и празнува като холивудска звезда.

Това й е струвало няколко десетки хиляди лева, разкриха близки на плеймейтката пред "България Днес". Със сигурност се е бръкнала над 30 бона. Тя смени два клуба и два тоалета. Само роклите й са за над 20 000 лв. Имаше две торти. Беше си наела и специален фотограф, който да я снима.

Реклама

В началото на вечерта Николета събра близки и приятели в едно от най-известните заведения в центъра на София. То бе затворено специално заради нея за няколко часа. Украсата по желание на рожденичката беше решена изцяло в сребърно. Кетърингът бе от заведението на Ники Михайлов в Бояна и за него се грижеше личният му готвач. Лееше се скъпо шампанско. Тортата бе на няколко етажа и също със сребристи акценти.

Сред първите, които поздравиха Лозанова, бяха Андреа, Елизабет Методиева и Златка Димитрова, Папи Ханс и Тита. Традиционно там бяха личният фризьор на Николета - Венелин Кондаков, и неговите служители от салона му.

След няколко часа на жълтите павета купонът се премести в чалга клуба на Петко Димитров в Студентски град. Като типична примадона за второто заведение бившата съпруга на Валери Божинов смени и тоалета. Тя се преоблече в черна рокля.

Гост-певец на вечерта беше младата Диона. В един момент обаче Андреа не издържа и грабна микрофона. Тя поздрави дружката си с няколко свои песни.

Алкохолът продължи да се лее. Появи се и нова торта - този път с Барби отгоре. Лозанова не спря да танцува, а сред най-дейните й асистентки бе Яна Димитрова.

Плътно до Николета цялата вечер бе гаджето й Ники Михайлов.

Реклама

"Happy birthday! Пожелавам ти най вече да си ми здрава, все така позитивна и да следваш мечтите си. За всичко друго имаш прекрасно семейство и мен, които винаги ще бъдем до теб, любов! FLY", написа Михайлов няколко часа по-рано.

Той не бе в групата на "Левски" за мача с "Берое" същия ден. Като причина бе обявена контузия в левия глезен. Все пак Ники М. гледаше да стои встрани от камерите на телефоните на купонясващите, които цяла нощ бълваха клипове в социалните мрежи.

Направи впечатление, че на нито един от двата купона не присъства съотборник на вратаря от "сините". Липсваха и Валери Божинов и Биляна Дол, които доскоро бяха в постоянното обкръжение на НиЛо и Ники.

Реклама
Реклама
Реклама