Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7936647 www.bgdnes.bg

Джино стана пилот

Забрави за моторите

Риалити героят изкара разрешително за летене

Нов начин да си вдига адреналина намери Джино Бианкалана. Риалити героят вече е пилот, научи "България Днес". Бившият брадър изкара разрешително за летене.

Джино вече направи първия си самостоятелен полет. Бианкалана управлява малък самолет, а на седалката до него е половинката му Кристиана Канева. Сексапилната лекарка и за секунда не се стъписва, въпреки че Джино за сефте кара, без да има някой със солиден опит до него.

Реклама

Риалити героят няколко месеца изучава как да вдига самолета и всички тънкости около карането на летателното превозно средство.

Бианкалана обожава високите скорости и адреналина. След като катастрофира с мотора си и едва не изгуби крака си, той решава, че е време да намери друг начин да си прави кефа.

Джино дълго време умува с какво да се захване. Винаги е мечтаел да управлява самолет и решава да запише курс. След няколко месеца интензивно обучение Джино вече сам може да кара малък аероплан.

Най-щастлива от новото хоби на Бианкалана е половинката му Кристиана. Изкусителната брюнетка бе най-големият противник Джино отново да се качи на мотор. Бившият на Джена на няколко пъти имаше идея отново да го яхне въпреки забраната на лекарите. Но Канева успява да разубеди любимия си.

За рождения ден на Джино, който бе преди броени дни, сексапилната лекарка го изненада с торта на любимия му мотор.

"Моторите само на снимки и торти можеш да ги гледаш", бе пожеланието на Кристиана към Джино.

Реклама
Реклама
Реклама