Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7944511 www.bgdnes.bg

Силиконка стана теоложка

Илона Георгиева се дипломира в "Алма матер", започва да преподава религия

Силиконовото изкушение Илона Георгиева се дипломира като теолог!
Третата подгласничка в еротичния конкурс "Мис Силикон" вече има диплома от Богословския факултет на Софийския университет и официално може да преподава в училище по религия.
"Въпреки всички спънки около конкурса успях да завърша. Много съм щастлива. Посвещавам дипломата на всички млади хора, които отстояват своето до последно. Искам да практикувам като преподавател", сподели пред "България Днес" развълнуваната висшистка.


По думите й единствено тя и шепа хора от випуска желаели да продължат като учители по религия, тъй като местата са ограничени, а предметът все още не е признат като официален в образователната система.
"Децата ме приемат изключително добре и това направи впечатление дори на преподавателите в училището, в което беше изпитът. Всичко се дължи на факта, че съм различна от повечето ми колеги, по-екстравагантна съм и детското съзнание се впечатлява от това. Даже ми стана малко неудобно, защото на тръгване децата се насъбраха около мен и в един глас ми казаха: "Госпожо, искаме вие да ни преподавате!", разказа още пред вестника теоложката.
Заради участието си в "Мис Силикон" Илона си навлече гнева на учители и духовници от Богословския факултет, които написаха отворено писмо до ръководството и медиите, в което я обвиниха в неморално поведение, уронващо престижа на факултета. След това нещата утихнаха, а силиконката успешно завърши бакалавърската си степен с успех 4,80.
На 8 януари т.г. Илона сключи брак с Тишо Боксьора зад решетките на Софийския централен затвор, където крими героят излежава 18-годишна присъда за убийство.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама