Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7945297 www.bgdnes.bg

Героят за "Левски" Мартин Райнов: Цепнаха ми устната при отменения гол

Халфът на "Левски" Мартин Райнов заяви, че е имало стопроцентов фаул срещу него при отменения гол на "Черно море" в двубоя за Купата на България. "Сините" победиха с 1:0 и се класираха за 1/4-финалите на надпреварата. Единственото попадение вкара именно Райнов в 23-ата минута.

"Имаше стопроцентова фаул срещу мен - каза той. - Устната ми дори от вътрешната страна е цепната. След фаула попитах техния играч - Дани Димов беше. Момчето си призна. Не мисля, че има някакви съмнения. С повече борба и тичане и по-голямо желание за успех победихме. Голът ми беше доста важен за мен лично. Във всеки мач влизам с мисълта, че искам да отбележа, но в някои двубои изтървах доста добри шансове. Радвам се, че във важен мач като този ме покри късметът. Кеф ми стана!Имаме цел - първо място и купата. Имахме разговор за договора, но не искам да коментирам темата. Моето желание е да остана в "Левски".

Реклама

Попадението на Мехди Букаси от "Черно море" бе отменено в 34-ата минута. Играчът на варненци прати топката в мрежата на Милан Миятович, но беше отсъден фаул в атака на Димов. Той удари в лицето с ръка Райнов. Това стана при опита му да намери по-добра позиция в наказателното поле.

Самият Димов сподели сред срещата, че не е имало удар.

"Още не съм видял ситуацията с отменения гол. Със сигурност вдигнах ръцете си, но удар нямаше. Съдията така е преценил. Последното положение, което отсъдиха на пеналта, беше на линията, което означава, че е дузпа", каза капитанът на "моряците", който е бивш играч на "Левски".

Треньорът на "сините" Петър Хубчев бе застигнат от още проблеми след успеха над "Черно море". Към факта, че част от играчите му играят на инжекции в последно време, се добавиха наказания. Хали Тиам и Нуно Рейш няма да играят срещу "Витоша" в неделя заради натрупани по пет жълти картона.

"Зная какви инжекции им бият, какви болки имат. Дени Алар накрая не можеше да ходи. Голямо благодаря на тия момчета", сподели треньорът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама