Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7951694 www.bgdnes.bg

Разюздан купон след концерта на „Пайнер“

Отварачката вдига блузата, Тупалката тарапани по тъпанчета, ДесиСлава не яде и не пие

Зрелищно двойно афтърпарти си спретнаха чалгата!

След концерта в пловдивската зала "Колодрума" изпълнителите се пръснаха по групи из заведенията в града под тепетата, научи "България Днес". "Старите кучета" Тони Стораро, Мария и ДесиСлава, предвождани от шефа си Митко Пайнера, отидоха на гръцки ресторант и поръчките за огромни плата заваляха. Стораро взел със себе си и непълнолетния си син Емрах, който също се отърка в звездната компания.

Реклама

Свидетели разказват, че ДесиСлава не хапнала абсолютно нищо. Фолкаджийката призна наскоро, че взема крути мерки срещу наднорменото си тегло и започва стриктен хранителен режим, за да върне старите си килограми преди раждането на втория си син.

"От известно време имам желание и за някакви диети, защото доста се борих с килограмите и те ме надвиваха винаги и не успявах да намеря тази воля. Напоследък намерих сили да започна да правя някакви неща за себе си", коментира ДесиСлава.

Истинската веселба настъпва в чалготека, която е на няколко метра от ресторанта. Там в основна атракция се превръща Мария, позната като Отварачката, която буквално къса синджира на благоприличието. Чалгарката бързо покачва градуса на купона, като аха да си съблече блузата. Певицата я вдига до гърдите си, започва да се опипва по корема и да танцува предизвикателно, като си друса дупето. Още преди концерта тя показа видео, на което раздвижва задни части, и сподели, че така си прави разгрявка.

Стотиците чалга фенове онемяват пред гледката и светкавиците на мобилните телефони приблясват бързо, за да запечатат провокативния момент. В щедрата веселба се включва и Илиян Тупалката, който грабва две палки и започва бясно да бие по малките барабанчета. Мария още повече се ентусиазира - пот се лее по гримираното й лице, блузката вече е прилепнала по тялото й, а наздравиците гърмят в чалга нощта.

Борис Дали и Теди Александрова също извиват глас на сцената, заобиколени от полуголи танцьорки. Там някъде се мярка и Ваня, а най-много аплодисменти събира ДесиСлава. След вечерята без храна тя продължава въздържанието - дискотека без алкохол. Митко Пайнера вече е напуснал купона и пътува към Димитровград, а подопечните му продължават да се забавляват до сутринта. Много деен в танците е и гримьорът Цецо Андреев, който извива кръст на по-бързите песни. Той е известен с близкото си приятелство с представителите на чалга гилдията.

За да натрупа опит в бранша, в дискотеката се завърта и младата певица Таня Маринова, която дебютира на концерта в "Колодрума". Другите новобранци пропуснаха афтърпартитата и се прибраха по домовете си, като от по-опитните Милко Калайджиев, Анели и Галин също решиха, че нямат нужда от разпускане след събитието.

Реклама
Реклама
Реклама