Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7952011 www.bgdnes.bg

Порканият Тимбърлейк се излага с колежка

След скандал заради предполагаема изневяра

Хващаш чуждо за ръка и после дължиш извинение.

Точно това направи и поп идолът Джъстин Тимбърлейк, който преди дни е уловен от папараци да държи за ръка актрисата Алиша Уейнрайт. И не, тя не му е жена. Съпругата му Джесика Бийл, за която Джъстин е женен повече от 7 години, се обиди на супер известния си мъж заради постъпката му. Той от своя страна се извини публично на любимата си. Медиите зад океана разпространяват папарашки снимки на актьора и Алиша Уейнрайт, хванати за ръце по време на събиране с екипа от филма, който снимат заедно. Мигновено плъзват слухове за влошени отношенията между Джъстин и съпругата му Джесика Бийл.

"Стоя встрани от клюките колкото мога, но чувствам, че за семейството ми е важно да обърна внимание на тези, които нараняват хората, които обичам", написа Тимбърлейк в инстаграм.

Реклама

Причината да се отпусне и да флиртува с екранната си партньорка е солидно количество алкохол, за което самата звезда признава. В дълъг и емоционален пост в социалната мрежа Джъстин пише:

"Пих прекалено много. Трябваше да помисля повече. Това не е примерът, който бих искал да дам на сина ми".

Тимбърлейк добавя, че между него и Алиша Уейнрайт, която му е партньорката във филма Палмър, не се е случило нищо. Излиянията му завършват с извинение към съпругата и семейството си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама