Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7958762 www.bgdnes.bg

Ето го най-големия татус шевица

Над 10 часа рисуват гърба на Диана

Най-голямата и красива татуировка на шевица блести върху дамски гръб.

Феноменалната бродерия е запечатана върху Диана Узунова, която от дълги години мечтае за частица от фолклорните краски по себе си.

"Шевицата е все още прясна, направих я наскоро. Искам я от много отдавна, беше ми като мечта да си татуирам шевица. Много обичам родното, от 9-годишна танцувам народни танци в една трупа, отделно съм радиоводещ на фолклорно предаване. Бродерията е от женски ръкав на шопска риза, която видях в една книга и веднага ми хареса", коментира пред "България Днес" Диана.

Реклама

Мечтата й е реализирана след дълго търсене на правилния човек, на когото да се довери. "Намерих татуиста съвсем случайно на един форум. Казва се Веселин Стефанов и напълно му повярвах, че може да го направи, след като видях, че е татуирал шевица и на съпругата си", спомня си момичето.

Впечатляващата рисунка е с размери височина 35 см и ширина около 15 см, като по този начин покрива плътно почти целия гръб на Диди.

Признава, че за да се сдобие с мечтаната татуировка, са хвърлени много пот и болка от нейна страна и много усърдна работа от страна на татуиста. "Близо 10 часа продължи работата. Трябваше да се направи наведнъж, защото се прави по шаблон и имаше риск да не напаснем правилно шаблона, ако я бяхме татуирали за 2 сеанса, затова решихме да не рискуваме", признава родолюбката.

Диана разкри, че след 8-ия час усетила, че й се понижават жизнените показатели. "Бях отпаднала, но Веско ме хранеше постоянно с бонбони и всичко мина чудесно. Той взе много насериозно работата, не е лесно 10 часа да рисуваш малки кръстчета, с които да запълни шевицата", сподели Узунова.

Девойката има още един татус на ребрата от книгата "Малкият принц", но признава, че за момента не обмисля друга татуировка с фолклорни мотиви.

Вижте още от татусите на Веселин Стефанов тук: https://www.instagram.com/body_no_organs/?fbclid=IwAR2VY-XAmXq3VWQ4XZdJdXLSoMXPxNrgOZTc6FoRJKefoyjkDylr2Jr98To

Реклама
Реклама
Реклама