Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/7966015 www.bgdnes.bg

Бензема забъркан с актриса

Звездата на "Реал" (Мадрид) Карим Бензема бе забъркан в афера с актрисата Естер Експозито от американското списание "Пийпъл". Преди около месец тя беше свързана с Килиан Мбапе от ПСЖ.

Изданието твърди, че 19-годишната испанка е покорила сърцето на голмайстора на "белия балет". Двамата се виждали от известно време, въпреки че за момента връзката не е потвърдена и всичко се базира на слухове и спекулации.

Реклама

Списанието забравя една много важна подробност. Бензема е женен за модела Кора Готие. С половинката му имат син, в който Карим вижда своят наследник на терена. Нападателят и манекенката се ожениха тайно през 2017 г. тайно. Преди това за връзката им не се знаеше почти нищо, тъй като те искат да пазят личния си живот далеч от медиите.

Всъщност причината за публикацията на "Пийпъл" се базира на случка от миналата година, разкриват медиите в Испания. Тогава Нефликс промотира новия си сериал "Елит" с участието на Експозито по интересен начин. Те използваха известни личности, които да го рекламират чрез инстаграм профилите си. Бензема използва сцена с участието на Естел, като добави емотикани, част от които бяха сърца.

Самата актриса се вбеси от слуховете по неин адрес.

"Фалшиви новини", обяви тя в инстаграм. За разлика от този случай до момента актрисата не е отрекла да има вземане-даване с Мбапе.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама