Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/7967603 www.bgdnes.bg

Негърка награби Мария Илиева

На афтърпарти на "Маскирания певец"

Поп фурията не се притеснява да е в обятията на екзотична дама 

С еротични пози, влажни погледи и нежни обятия екзотична негърка прелъсти певицата Мария Илиева!

41-годишната изпълнителка и майка бе част от афтърпартито на "Маскирания певец" в столичен клуб, където не се поколеба да бъде нежна с красива мургава танцьорка. Илиева не спря да се забавлява и танцува заедно със страстната фурия. От своя страна неизвестната мулатка показва изключително стегнато и страстно тяло, което бе покрито едва от късо боди. Двете постоянно си раздават целувки и прегръдки, като дори позират за снимка, на която Илиева провокира със страстен поглед.

Реклама

За купона Мария изненадващо не избра провокативно облекло, а заложи на черна туника и панталон, които визуално прикриват несъвършенства по тялото. Впечатление прави, че изпълнителката на "Вали" е вързала червен конец на дясната си ръка, който да я пази от уроки. Според запознати, откакто роди преди близо 2 г., Мария вярва много на поверия и се пази от зли очи. И няма как да не е така, след като бащата на детето й Георги я изостави сама с бебето и забегна с друга жена, с която набързо се ожени и има второ дете. Младият бебедонор не се притесни от славата и влиянието, което има Илиева и дори не я търси, за да види отрочето си Александър. Георги е щастлив с новото си семейство и постоянно бди над второто си дете Йоанна. Кадри в мрежата показват, че той е взискателен баща, но само на второто си отроче, докато напълно е забравил за мимолетната си връзка с хитовата изпълнителка.

В дискотеката на метри от Мария и екипа на "Маскирания певец" се забавляваха Алекс Петканова, както и близначките Доротея и Емануела Толеви. За незапознатите Емануела е майка на първородния син на Андрей Арнаудов, който е продуцент на конкурентното предаване на "Маскирания певец" - "Фермата". Въпреки конкуренцията между шоутата Мария и близначките Толеви не спряха да се забавляват и купонясват на метри една от друга на парчетата на хитов диджей.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама