Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8065246 www.bgdnes.bg

Продавачка нокаутира полицайка на пазар в Сърбия (Видео)

Продавачка на пазар в Белград нокаутира полицайка при униформената да й изземе контрабандни стоки, пише електронното издание на сръбския вестник Kurir.

На видео се вижда как ядосаната продавачка удря полицейския служител на име Алиса Меметович, след което бяга. По-късно обаче е била заловена и откарана в ареста, а пострадалата – в болница.

Реклама

„Бруталната атака е извършена малко преди обяд. Кадри, публикувани в социалните медии, доказват, че Алис е била пребита на пазара, докато изпълнявала служебния си дълг“, пише изданието, цитирано от "Фокус".

„Полицаят и неговите колеги обикаляха пазара. Продавачката имаше куфар, пълен с неща, които планираше да продаде. Инцидентът беше предшестван от спор между двете, тъй като Алис настояваше да й вземе нелегалните стоки. Продавачката се опита да избяга, но Алис взе куфара и нещата от него изпопадаха“, разказват очевидци.

„Двете започнаха да се бутат. В един момент ядосаната жена удари юмрук на Алис в главата. Полицайката падна на земята и продавачката хукна, но полицията скоро я арестува. Алис остана на земята, а шокираните хора, които дойдоха на пазара, се опитаха да й помогнат“, допълват свидетелите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама