Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8066763 www.bgdnes.bg

Бандата разпуска на плаж в Куба

Слънце, пясък и екзотични напитки

Защитникът на "Берое" показа татусите

Докато родината е скована в капана на януарските студове, защитникът на "Берое" Иван Бандаловски пуска горещи снимки от красив плаж в Куба.
На фотото, публикувано в неговия инстаграм профил, футболистът е в компанията на свои приятели и изглежда много щастлив. Стиснал в ръка екзотичен плод, прободен със сламка, Бандата се наслаждава на горещите слънчеви лъчи и на Карибско море. Бившият национал демонстрира отлична форма. Тялото му е стегнато и няма дори помен от новогодишни банкети и празнични наздравици. Прави впечатление, че по него почти няма празно място от татуировки и Ванката може успешно да спори с Благой Георгиев за титлата най-татуиран БГ играч.


Новата 2020 г. може да донесе промени във футболната кариера на Бандаловски. Говори се, че той може и да не остане в Стара Загора през пролетния полусезон, въпреки че има договор до началото на юни.
Бранителят, който тази година ще навърши 34 години, се надява да продължи кариерата си в чуждестранен отбор и разглежда различни оферти.


Бандаловски пътува до украинската столица Киев през декември и не е изключено да продължи кариерата си в украински отбор.
Оферти от България също не липсват. Към защитника има много сериозен интерес от страна на "Арда" и "Царско село". Настоящият тим на Бандаловски "Берое" ще пътува за Истанбул в сряда вечерта с автобус. Оттам отборът хваща полет за Анталия. Лагерът в Турция започва от 16 януари.
Дали и Бандаловски ще бъде там, или ще потърси ново предизвикателство, предстои да разберем.


Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама