Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8069303 www.bgdnes.bg

Скъпа, подарявам ти боклук!

Разчупете Свети Валентин с шантав подарък 

Живи картини и букети с чесън хит за празника на влюбените

Червени рози, шоколадови бонбони и парфюм.
Забравете за това клише!
На Свети Валентин може да изненадате любимата си жена с... боклуци.
Все по-нестандартни идеи за подаръци навлизат в родния пазар и ако искате нестандартен дар, имате много възможности за това, показа проучване на "България Днес". В хит тази година се превръщат боклуците, на които е вдъхнат втори живот. В онлайн пространството се предлагат букети от отпадъци и картини от пластмасови бутилки и капачки. Цените варират според големината и изобретателността на автора, но за 30-ина лева можете да получите шантав дар и да накарате любимата си жена да ококори очи.
В букетите се използват тел и стари предмети, които внимателно се оформят. Не са за пропускане и букетите, в които вместо цветя се използват чесън, люти чушки и лимони. Хем красиво, хем ухае.
Старание има и при картините - там всеки боклук се лепи, за да се получи изображение, така цената е по-висока, понякога и до 200 лева. Най-често се продават картини с пейзажи и женски лица, но в интернет определено имате голям избор, ако намерите време да се поровите по-старателно.
Извадите ли 50-ачка, определено ще спечелите женското сърце. За толкова пари можете да поръчате жива картина и да оберете всички точки. В рамката са събрани скандинавски мъх, цветя и билки, които са живи. Растенията се подреждат така, че да оформят изображение, и имат сравнително дълъг живот преди да увяхнат. Задължително условие е картината да се постави на добре осветено място, да стои далеч от отоплителни уреди и в помещението да има сравнително добра влажност. Накратко - това е като букет, който си слагаш на стената.
Авторите на подобни произведения на изкуството обикновено работят с готови модели, но ако искате да ви направят нещо специално, можете да го обсъдите с тях, но цената се се повиши.


Ако нямате чак толкова ентусиазъм, бутилка роза и бутилка червено вино пак вършат работа, но не е ясно как ще реагира дамата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама