Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8069309 www.bgdnes.bg

Елена Кучкова стана счетоводител

Взимам 5 бона заплата, хвали се скандалната плеймейтка

Елена Кучкова стана счетоводителка! Скандалната плеймейтка е започнала работа по специалността си в родния Пазарджик, научи "България Днес". Русото изкушение преди години завърши Пловдивския университет. Направи го с почти пълно отличие. И сега жъне плодовете на успеха.
"Работя като счетоводител в Пазарджик - потвърди пред вестника Кучкова. - Взимам 5 бона заплата", похвали се още изкусителката.
Елена се хваща на новата си месторабота преди повече от две години. Явява се на конкурс и е избрана сред десетки кандидати. Първоначално Кучкова получава доста по-скромна заплата. Тя полага огромно старание. Работи до късно, а понякога и през уикенда. Шефовете, които са чужденци, веднага забелязват упоритостта й. За награда в рамките на по-малко от година тя вече взима тройно от началното си възнаграждение.


Преди да започне да работи в сферата на счетоводството, Кучкова се изявява като модел. След като грабна титлата "Мис Плеймейт", сексапилната блондинка бе на гребена на вълната. Участва в редица реклами, шоута и бе лице на много брандове.
След като се запознава със сегашната си половинка, Елена се кротва. Тя спира да се появява по светски партита. Мъжът до Кучкова е заможен бизнесмен от Пазарджик. Той бил против половинката му да бъде гледана от всички мъже и те да точат лиги по нея.
Преди по-малко от година, плеймейтката дари любимия си с дете. Кучкова роди момиче, което кръсти Изабела. Въпреки отглеждането на наследничката си Елена работи от вкъщи, когато има малко свободно време.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама