Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8085580 www.bgdnes.bg

Матю Пери заби младо гадже

Звездата от "Приятели" вече не е ерген

Сексапилна млада брюнетка открадна сърцето на Матю Пери.
Звездата от култовия американски сериал "Приятели" най-накрая се показа с гадже. 50-годишният актьор, чието лице се свързва с комичната му роля на Чандлър Бинг, не обича да разкрива пикантерии от личния си живот. В последните години Матю ревностно крие с кого дели едно ложе. До появата на Моли Хървиц. 28-годишната девойка, която се занимава с откриване на талантливи актьори за нови продукции, успя да открадне сърцето на звездата.


Близък до Моли информатор твърди пред изданието "Ю Ес Уийкли", че тя не се среща с него заради славата, но харесва вниманието, което таблоидите й дават заради този роман. Източникът също така добавя, че всичките й предишни страсти също са свързани с Холивуд. Журналистите научиха, че Матю и Моли се срещат от няколко месеца и празнуват Коледа заедно в къщата на общи приятели.
Трябва да отбележим, че Пери не се появява на публични места в компанията на момичета. Последната му връзка, позната на феновете, е от преди осем години - той се среща с актрисата Лизи Каплан от 2006 г. до 2012 г., а още по-рано (1995-1996 г.) - с актрисата Джулия Робъртс. И въпреки че феновете на ситкома "Приятели" упорито му приписват афера с колежката от снимачната площадка Кортни Кокс, "химията" между тях остава само на екрана.
Нещо повече, през всичките тези години той, меко казано, не се занимаваше с романтика. Новините около Метю Пери са свързани с неговите здравословни проблеми, зависимостите му към алкохол и наркотици. Той честно говори за това няколко пъти в интервю. През 1997 г., по време на снимките на сериала „Приятели“, Матю премина 28-дневна програма за лечение на пристрастяването му към викодин, мощно болкоуспокояващо. По-късно в интервю с Лари Кинг призна, че го приема "главно с цел да пие по-малко алкохол". През 2001 г. той става пациент на клиника за рехабилитация, където се опитва да преодолее зависимостта си към викодин, метадон, амфетамин и алкохол. През 2015 г. той е лекуван в центъра на къщите Феникс в Калифорния. А през 2018 г. лекарите му поставят диагноза остра перфорация на стомашно-чревния тракт и спешно извършват операция за предотвратяване на сепсис.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама