Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8114469 www.bgdnes.bg

Футболист забремени сексбомба

Бременната манекенка Лорин Гудман очаква дете от известен английски футболист. Тя забременяла от него след кратка тайна афера зад гърба на гаджето.

29-годишната сексбомба и пазеният в тайна играч били изненадани от новината, че ще стават родители след авантюрата си. Въпреки това двамата са решили да постъпят по най-правилния начин и да отгледат бебето, което ще се роди през април.

Реклама

Моделката и футболистът се познават от години, разкрива "Сън". Връзката им никога не е била нещо повече от приятелство до миналото лято.

"Това беше нещо лудо и обърна живота им с главата надолу", сподели техен познат пред таблоида.

Лорин, която е сред най-известните модели на бельо на Острова, е безкрайно щастлива, че ще става майка. Преди време лекари й бяха казали, че няма как да забременее по естествен път заради заболяване.

"Най-накрая мога да споделя, че съм успяла да забременея неочаквано и естествено. Благодарна съм за този подарък и вече нямам търпение да се срещна с него", така тя разкри, че ще става майка.

В Англия веднага започнаха догадки кой може да е бащата на детето й. Преди време моделката бе свързвана със звездата на "Манчестър Юнайтед" Маркъс Рашфорд, но това така и не потвърдено. След това още няколко футболисти бяха спрягани за леглото й. Кой я е забременил, предстои да разберем.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама