Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8115274 www.bgdnes.bg

Теодора с дарове към кралското семейство: Хари и Меган не отговарят на писмата ми

Очаквам Уилям и Кейт да ме поканят при малката принцеса Шарлот


Експринцът Хари и съпругата му Меган тотално са абдикирали от кралските си задължение, узна "България Днес". Бившите кралски особи дори са се отказали от кралската поща и не връщат благодарствени писма към милионите си почитатели от цял свят.

Според мнозина това е изключително неуважение към феновете им, които следят с интерес всяка тяхна крачка. Българката Теодора Томанова, която често прави дарове за кралското семейство, също потвърди това. "След като разбрах, че Уилям и Кейт обичат коледни картички, им направих веднага една, персонализирах я и я изпратих. Дори нямах време да я снимам. Върнаха ми благодарствено писмо след месец, това е второто от тях. Наистина съм трогната", коментира Томанова пред вестника и допълни: "Разбира се, направих картичка и за принц Хари и семейството му, но за съжаление, те не ми върнаха отговор. Според мен решението им да се оттеглят като действащи членове на британското семейство е взето много отдавна, затова и са се отказали от всички съпътстващи ги ангажименти", разкри Теодора.


Нашенката, която от години живее на Острова и прави феноменални картички за различни поводи, обожава да прави подаръци на семейството на принц Уилям, включително и на децата му - малките височайши особи принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Теди се е заела и да направи нещо повече за малчуганите. "Сега ще започна да правя албум за малката принцеса Шарлот за рождения й ден през пролетта. По този начин принц Уилям и Кейт ще се наложи да ме поканят на гости, за да им разкажа как трябва да се попълни", споделя бъдещите си планове българката.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама