Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/8117205 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт стана гола Снежанка (Видео)

Еротични модели хвърлиха дрехите, аха да стигнат до секс на сцената

Мис Плеймейт Михаела Тодорова и цяла армия от голи момичета превърнаха елитно пловдивско заведение  в библейски Содом и Гомор.
Разкрепостените момичета захвърлиха дрехите и спретнаха горещо еротично шоу, което беше в духа на белия цвят и зимата. Напращелите им силиконови гърди небрежно бяха прикрити от лепенки на зърната, но всичко друго си беше на показ. "На сцената имаше повече дупета, от когато и да било", тюхкаха се посетители, докато снимат с телефоните си.
Всичко беше в бяло - от гащите, през чорапите до обувките. И на някои от тях бельото дори беше прозрачно, но снежният мотив беше съхранен.
И ако някой си е мислел, че момичетата само ще дефилират по сцената, дълбоко се е излъгал. Мис Плеймейт Михаела, колежките й Анна-Мария Чернева и Дениз Хайрула се отдадоха на страстни лесбоизпълнения, включващи докосвания, целувки по тялото и закачки с мъжете в нощното заведение. Най-много от снежното шоу "намазаха" две млади момчета, които бяха качени на сцената и награбени от силиконовите девойки.
На сцената почти се стигна до секс, като плеймейтки и техните "жертви" не се свеняха да показват пози, достойни за Камасутра. Сношение нямаше, но споменът едва ли скоро ще избледнее. И докато едни имитираха интимни отношения, други лазеха по земята, трети си навираха бюста пред очите на купонджиите. Все сцени, на които биха завидели библейските Содом и Гомор.
Изневиделица от нищото се появи Любен Дилон-син, който хвана микрофона, каза няколко забавни лафа и не пропусна възможността да гушне една от голите девойки. След това развратът продължи с пълна сила до малките часове на нощта...

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама