Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/8118396 www.bgdnes.bg

Чалгарки забравят Мария

Подозрително мълчание на купона 

Преслава и Глория с оправдания, че са пропуснали партито, юбилярката ги игнорира 

Бойкот на фолкаджийката Мария спретнаха колежките й от бранша, забеляза "България Днес".
Миньончето вдигна парти за чудо и приказ по повод 20-ата годишнина от началото на музикалната си кариера. Песни, танци, хапване, пийване и... скандално ниско чалга присъствие, отчетоха присъстващи на зрелищното събитие в столичен клуб.

Реклама


За кръглия юбилей Мария кани десетки свои колежки, но или получава отказ, или подозрително мълчание. Едва малко преди началото на партито фолкпевицата е засипана с оправдания защо няма да бъде уважена на годишнината си.


"Честит юбилей! Извини ме, че не мога да присъствам. Желая ти да си жива и здрава и много щастлива", повежда "хорото на извиненията" Преслава, която аристократично подминава важния ден на колежката си.
"Честит юбилей, Мария! Благодаря за поканата, но ти обясних защо не мога да присъствам! Много здраве, още дълги години хитове и все така да радваш феновете си! Успехи занапред!", изповядва се на свой ред и Глория, която не само е най-отдавна в една фирма с миньончето, но и е била неин идол на младини.


Сред гостите не се вясва и Джена. Тя се отчита единствено с краткото съобщение: "Успех! Ще бъдеш прекрасна".
Многобройните откази вероятно са ядосали Мария, тъй като тя не ги удостоява с отговор и решава да ги подмине. Фолкпевицата се самонадъхва, че това няма да й провали настроението и ще направи една наистина силна вечер. И докато колежките й я бойкотират, Мария се радва на компанията на поп певицата Тита и водещия Ники Кънчев, който дори я изненадва с красив букет. Сред гостите е и майката на Мария, която прекарва подозрително дълго време в компанията на гръцката суперзвезда Стан.


По време на купона юбилярката сменя няколко тоалета, като някои типично в неин стил са повече от скандални. Една от най-шокиращите визии е бели маратонки с пухено палто в същия цвят. Най-много погледи събира роклята със златни ресни, с която Мария врътна кръшен кючек, подпомагана от дамския си балет.


"Искам да благодаря на всички вас за хубавите думи и пожелания! На всички колеги, приятели, все хора, които безкрайно ценя и обичам! Благодаря на семейството ми и фирма "Пайнер" за изминалите 20 години!", заяви Мария, без да се дава на негативните емоции, че преживя минибойкот от най-близките си хора.

Реклама
Реклама
Реклама