Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8120139 www.bgdnes.bg

Леброн Джеймс за Коби Брайънт: Опустошен съм, братко, обичам те!

"Не съм готов, но ето ме. Човече, стоя тук, опитвайки се да напиша нещо в този пост, но всеки път започвам да плача отново и отново с мисълта за теб, племенницата ми Джиджи и приятелството, връзката, братството, което имахме! Буквално току-що чух гласа ти в неделя сутринта преди да тръгна от Филаделфия за Лос Анджелис. И за секунда не съм си помислял, че това може да е последният ни разговор. Какво, по дяволите! Аз съм с разбито сърце и опустошен, братко! Човече, обичам те! Искрено съчувствам на Ванеса и децата. Обещавам, че ще продължа делото ти. Значиш толкова много за нас, особено за привържениците на "Лейкърс", и затова съм длъжен да загърбя това и да продължа. Моля те давай ми сила от небето и бди над мен! Има още толкова много, което искам да кажа, но не мога сега, защото просто не мога да мина през това. Ще се срещнем пак, братко!". 

Това разтърсващо откровение публикува баскетболистът Леброн Джеймс в инстаграм за своя брат, както той го нарича, Коби Брайънт.

Звездата на "Лейкърс" загина при хеликоптерна катастрофа в неделя. С него си отиде и втората му по големина дъщеря Джуджи.

В хеликоптера са пътували общо 9 души, но никой не е оцелял.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама