Реклама
https://m.bgdnes.bg/zdrave/article/8135579 www.bgdnes.bg

Мокри обувки след посещение в тоалетната? Проверете простатата advertorial icon

След 50 струята при уриниране на мъжа се променя - видимо е слаба, вяла, неспособна да опише дъга.

Докато осъзнае и свикне с новата ситуация, мъжът редовно накапва и подмокря панталоните и краката си при уриниране, което му създава дискомфорт и в личен план, и в социалното му общуване. Причината е уголемяването на простатната жлеза, водещо след себе си и редица други неудобства. С намесата на специалист на ЛЕЙЗЪР МЕД в София, Варна или Стара Загора, а отскоро и в Белград (Сърбия), уринарните проблеми могат да бъдат овладени своевременно и да се избегнат крайни състояния като внезапна пълна неспособност за уриниране и необходимост от поставяне на постоянен катетър.

Лазерната хирургия на простатата с Тулиум 200 вата е максимално щадящият метод за справяне с проблема с впечатляващи следоперативни резултати. Процедурата протича при липса на кървене и възстановява нормалното уриниране със силна и непрекъсваща струя. Специалистите на ЛЕЙЗЪР МЕД работят с тази прогресивна технология и в четирите филиала в България и Сърбия.

Мъжете, преминали изпаряване на аденом на простатата с Тулиум лазер, го препоръчват с две ръце. Те споделят, че отново са си върнали забравеното усещане за мощна и бистра струя при уриниране и напълно изпразване на пикочния мехур. Тулиум лазер 200 вата е четвърто, най-ново, поколение лазерна система, препоръчана от водещите международни урологични асоциации. Тя комбинира най-висока мощност с водеща прецизност – само 0,2 мм проникване в тъканта.

Какво означава 200-ватовата мощност в лазерната простатна хирургия:

- бързина при премахване на увеличената тъкан на жлезата – енергията, която лазерното влакно подава, е между 33 и 70% по-силна в сравнение с възможностите на съкществуващите лазерни системи;

- комфорт за пациента – съкратената продължителност на оперативното време намалява престоя на мъжа под упойка и прави интервенцията още по-щадяща;

- качество на резултата – комбинацията от 200 вата мощност и само 0,2 мм прецизност при проникване в тъканта на последната разработка на Тулиум дава възможност на хирурга да премахне максимално простатата - до капсулата й, чрез изпаряване (вапоризация), а не изрязване (енуклеация), което е и по-неагресивният подход в лазерната хирургия. Струята на урината става силна като в младостта на мъжа.

В ЛЕЙЗЪР МЕД - София, Варна и Стара Загора се провежда ПЪЛЕН ПРЕГЛЕД НА ПРОСТАТАТА НА ЦЕНАТА НА КОНСУЛТАЦИЯ, включващ консултация с уролог, измерване на обема на простатата, измерване на остатъчна урина, туморен маркер ПСА.

тел. 02 4 760 760

моб. 0899 52 11 01

www.lazermed.bg

www.laparoscopia.bg

Реклама
Реклама
Реклама