Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8183660 www.bgdnes.bg

Мегз изригна: Скъсахме с Румен, имаше си други!

Бизнесменът и дизайнерката се скарали за пари

С Румен наистина се разделихме! Така избухна дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз с откровение в социалните мрежи, след като "България Днес" разкри, че е скъсала с любимия си - транспортния бос Румен Рончев.
Риалити кралицата дори публикува част от интимните разговори между двамата по време на раздялата. От тях става ясно, че бизнесменът и Мегз са имали търкания и неведнъж са поглеждали встрани.
"Разделяме се, събираме се, после сме с други, после пак се събираме", пише огорчената Мегз. От разговора става ясно, че бизнесменът е изневерявал на красавицата, но и тя не е стояла кротко вкъщи. Мегз обаче твърди, че парите са в основата на раздора между двамата.
"С Румен се разделихме през декември. Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле! Причината е несъответствие в моралните ни възгледи за живота. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга", откровена е Мегз. Дизайнерката признава, че Румен настоявал да се съберат отново и обявил, че "я иска до гроб". Тя обаче е непреклонна.


"И за да няма допълнителни писаници и нужда от обяснения по темата, а и за да мога след време отново да публикувам за любов - без да се налага да пояснявам - двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми, вече не е моя тежка отговорност", отсича дизайнерката, която уточни и че е напуснала общите компании с бившия си любим.

Реклама


Огорчената Мегз признава, че нещастието й може да послужи за урок на другите.
"Ако мога да кажа нещо, което все пак да бъде урок за някой по-разумен от нас, то е колко много глупости може да направи човек от любов! Не е истина! Преживях огромно щастие, огромна болка, надежда, отчаяние, разруха", споделя риалити звездата.
Каканашева признава, че не съжалява дори за най-тежките моменти от връзката им.
"Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора, и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени "мъжа ми". Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е", завършва посърналата Мегз.

След като се разбра, че е свободна, мадамата веднага започна да получава покани за любов и срещи под кахърния си пост. Както и съвети да не вярва на мъж, напуснал съпругата си заради друга, тъй като "така ще постъпва и с новата си".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама