Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/8183836 www.bgdnes.bg

Ася Капчикова се сгоди

Плеймейтката се кротна заради новия

Менделсон ще свири съвсем скоро за Мис Плеймейт 2015 г. Пръстен с голям камък блести на ръката на Ася Капчикова. Бижуто е символ на съвсем пресен годеж, за който миньончето се похвали в мрежата.
Неотдавна стана ясно, че Ася се е хванала с известен столичен бизнесмен и ресторантьор. Изкусителната плеймейтка, около чието име се завъртат десетки скандални връзки, най-накрая беше опитомена.

Бившето гадже на Криско драстично смени поведението си, след като се влюби. Ася се отдаде изцяло на новото си амплоа на прилежна домакиня и кулинар и често приготвя различни вкусотии за годеника си. Според слуховете Капчикова вече не иска да участва в разголени фотосесии, за да пази поведение пред бъдещия си съпруг. Това се случва, след като миналото лято мрежата гръмна от кратко видео с нейно участие, на което ясно се вижда как провокативната смолянчанка си мачка гърдите пред бившия на Гери-Никол. От тогава Ася се покри и снимките, които пуска в профилите си, са от съвсем друго естество.
В последните месеци Капчикова чете класическа литература, за да се обогатява, и не излиза от заведението на изгората си. Тя спря да посещава всякакви светски събития и буквално се кротна вкъщи.
Последните клюки около Ася Капчикова са свързани с драстична промяна в лицето й. Според редица клюкарски сайтове Ася си е направила ринопластика.

Запознати обаче са категорични, че на последните й снимки носът й изглежда различно заради правилно гримиране и обработка на фотошоп. Самата плеймейтка реши да се включи в предизвикателството "Без грим" и се показа съвсем натурална, а носът й си е там и е същият като преди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама