Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8183881 www.bgdnes.bg

Топастроложката Йорданка Игнатова: 29 февруари е отличен ден за раждане

Високосната 2020-а ще е с недостиг на вода, избягвайте захар и прясно мляко т.г.

Коя е тя?

Йорданка Игнатова се занимава с астрология от 1994 г. Прави смразяващи със своята точност изчисления по различни теми. В навечерието на 2020 г. топастроложката предрече, че ще има опит за импийчмънт на президента, както и смяна на министри, но правителството на Бойко Борисов ще оцелее. Прогнозата й стана факт още през първия месец на 2020 г.
Чрез изготвяне на хорарни карти с изключителна точност Йорданка Игнатова разплита и криминални престъпления, преди полицаите да стигнат до извършителите им. Астроложката прави и анализ за високосната 2020 г., в която 29 февруари се възприема като ден с особено влияние върху съдбата на родените на тази дата.

- Г-жо Игнатова, удачно ли е майките да изберат да родят децата си със секцио на 29 февруари, като по този начин да предопределят съдбата им?
- Защо не? Датата е много добра, дори отлична. Луната тогава е в знака на Телеца, растяща, и е в добър аспект със Слънцето и целия стелиум от планети в знака на Козирога.
- Тази дата носи ли риск при оперативно раждане?
- Датата 29 февруари е особено сполучлива за оперативна интервенция, а така също здравословно - както за майката, така и за детето. При секциото винаги се следи на първо място за здравето и самото протичане на интервенцията и в този смисъл 29 февруари е сполучлив ден. Е, появилите се на бял свят на тази дата ще празнуват рождения си ден през четири години...
- Възможно ли е да се промени съдбата на човек, като майката избере датата на раждането му?
- Има една сентенция: "Предупреденият човек е повече от половината успял". В нито един хороскоп няма само положителни или отрицателни аспекти. Ако в началото родителите се насочат правилно към неговото възпитание, дадат му свобода на избор за изява, която му е предопределена, а така също и го подкрепят, детето ще върви в желаната насока.
Всеки натален хороскоп е особено обширен и ако е разработен правилно с положителни и отрицателни предразположения, както по отношение на професионално, лично и социално развитие, то дадената личност ще се развива в предопределената му съдба. Не може някой друг да му чертае съдбата. Рано или късно, ако се е отклонил, той ще страда. Щастлив е всеки човек, който върши това, което му доставя удоволствие, а дали това ще бъде лекар, инженер, архитект, музикант или спортист - в хороскопа му е заложена насоката, към която да върви. Кога ще се роди детето, зависи от това кога е заченато, а дали ще се роди нормално или със секцио - има разлика в дни.
- Как трябва да се грижим за здравето си през високосната 2020 г.?
- В астрологията всяка планета е свързана с определени хранителни продукти и в зависимост от това как тя е поставена в хороскопа ни, от аспектите и конфигурациите, ще окаже влияние върху здравето ни. В астрологията за него винаги се следят асцендентът, 6-и, 8-и и 12-и дом. Всяка астрологична карта е разделена на 12 части, които астролозите наричат домове. През 2020 г., която е под господството на Луната, а годишният асцендент на България е в знака на Рибите, цените на хранителните продукти ще варират поголовно - високи и ниски. При асцендент Риби и една-единствена планета във воден знак Нептун, то през 2020 г. може да има недостиг на вода като цяло, но хората трябва да се научат да приемат достатъчно количество от нея, а може и натурални плодови сокове. Тук не влиза кафето. Да се избягва приемът на прясно мляко, освен децата до 5-6- годишна възраст, и то предимно адаптирани детски млека. Да се наблегне на киселото млеко и чистите сирена, в които няма палмово масло. Друга единствена планета, която пребивава пък в огнен елемент, е Марс, което предполага намален прием на месо за сметка на рибата.
- Има ли значение в кои дни и по кое време се приемат определени храни?
- Основните хранения трябва да бъдат три на брой, като закуската е достатъчно обилна, а вечерята да е преди залез слънце. Храни, в които, преобладават мазнини, могат да се приемат предимно в дните, когато Луната преминава през въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей. Соленото се избягва в дните, когато Луната преминава през знаците на Телец, Дева и Козирог. По наталната карта на България има преобладаване на земен елемент и българинът е свикнал на солено и пикантно, затова през годината потърсете диетична сол. Продължителното гладуване е противопоказно освен по време на пълнолуние или 17-и и 27-и лунни дни. Никога не се гладува по време на 5-и лунен ден. Като цяло през годината трябва да се избягват изделия със захар, прекаляване с кафе и цигари по Нептун, прясно мляко и пикантни подправки по Плутон, мазнини - по Юпитер. Гладът за захар запълнете с плодове, които предимно растат в България - до 500 г на ден.
- Какви болести ще ни мъчат през тази година?
- Тенденцията през годината е към заболявания, свързани с хормонални разстройства, като преобладаващи са тириоидните - Слънце в съвпад с Уран в знака на Телеца, а това е свързано с липса на витамини от групата В и най-вече В12 и Д3, минералите йод, цинк, селен и мед. Предразположени сме и към бактериални и вирусни заболявания по Нептун, които могат да протичат с висока температура и при нелекуване да се стигне до пневмонии. Затова са препоръчителни превенциите - имунизации, прием на имуностимулатори, а в най-безобидния случай клеева тинктура или шведска горчивка. Да се спазва личната хигиената и още при първи симптоми да се търси лекарска помощ. От съвпадът на Слънцето с Уран и поради неправилно хранене и стрес може да се очаква повишение на сърдечно-съдовите заболявания. За 2020 г. най-добрият режим и превенция е достатъчният прием на вода и плодове, като денят започвате с прием на 2 чаши топла вода.
- Има ли астрологични предразположения към грип?
- Първите симптоми на грипа започват обикновено вечер, когато Слънцето залязва, до полунощ, и то когато нашите жизнени биоритми са в най-ниската си точка. Другата опасна възможност, когато здравословно сме най-уязвими - това е новолунието. Тогава нашите биоритми практически са равни на нула и у всички хора по това време значително се снижава имунитетът. Затова в този период - два дни преди самото новолуние и два дни след него за предпочитане е човек да избягва пътуванията с обществен транспорт, контактите с много хора, както и хранене извън дома си. По време на новолуние организмът най-добре се чисти от токсини и тогава винаги се препоръчва лунна диета. Това означава, че вече заболелите от грип не трябва да се насилват да се хранят, а е нужно да им се увеличи приемът на чайове, фрешове, плодове и витамин С. Препоръчва се мед с пчелно млечице сутрин, обед и вечер преди ядене. Клеева тинктура по 25 капки разтворени във вода, чай или плодов сок, също преди хранене три пъти на ден.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама