Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8199666 www.bgdnes.bg

Били Айлиш съчинила заглавната песен на "Смъртта може да почака" в автобуса

Тийн сензацията Били Айлиш и брат й Финиъс съчинили заглавната песен на новия филм за Джеймс Бонд "Смъртта може да почака" в автобуса си за турнета, пише сайтът Контактмюзик.

Творческият тандем получил първите 20 страници от сценария на лентата, за да се запознаe с нейното начало. Били и Финиъс бързо се справили със задачата и били готови със своя демо запис още по време на турнето си, предава БТА.

Реклама

"Написахме песента "No Time to Die" в рейса, и по-точно на кушетките на нашия автобус за турнета, спомня си Финиъс. Дадоха ни първите 20 страници от сценария, защото времетраенето на парчето ни щеше точно да ги покрие. Имахме рядката привилегия да ги получим. По този начин се ориентирахме точно как ще бъде ситуирана заглавната песен. Така се работи по-лесно, отколкото да получим целия сценарий, или въобще да не го получим"

Били и Финиъс изпратили демо записа си в Лондон и били поканени там да му придадат завършен вид с оркестровия аранжимент на Ханс Цимер. В записа участвал и китаристът на "Смитс" Джони Мар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама