Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8205122 www.bgdnes.bg

Измъчват с клещи,резачки, отвертки

Касапин кастрира приятел под упойка за свине

Кастрирани и транжирани са жертвите на изверги

Двама българи измъчват с отвертки проститутки в Гърция. Една от тях е пребита с чук. Братя, които дори са непълнолетни, пък тероризирали младеж в Испания. Те ползвали клещи. Разследващите в двете държави издирват още жертви на извергите. Престъпният ум на българите и у нас вижда в различни инструменти като чукове, клещи и отвертки възможни оръжия за мъчения. Понякога и за убийства. Фаталните удари със сечива като брадви се случват през няколко месеца, но, макар и по-рядко, в крими хрониките влизат машинки за тауировки, чайници, маркучи, точилки, резачки за дърва.
Все още се точи делото за убийството на Богдан Динев - Боньо Фаса от Стара Загора. Подсъдима е доскорошната ученичка Мария Гиздева. Още в началото на процеса адвокатът й Валентин Димитров обяви, че с него се свързала жена, която в миналото била измъчва от Фаса. След като я привел в безсъзнание, извадил зъбите й с клещи.
Преди три години железарят Стефан Стефанов уби жена си. Според негови твърдения я халосал с точилка, но според криминалистите смъртта на Галина е настъпила от "остър и режещ предмет", който не е открит. За да разфасова тялото, Стефан специално си купил резачка за дърва. В миналото Галина била открита с белезници, закопчана за леглото - намират я ченгета, отишли по сигнал за домашно насилие.
Обществото бе потресено, когато гимназистът Кристиян разфасова съученика си Кристин в Перник. Между двамата избухва спор за 4 лв. Кристиян издебнал приятеля си с брадва в гръб. После му прерязал гърлото и за първи път ползвал фризера, защото не ядял месо. Там ченгетата откриват вътрешностите на жертвата - сърцето, бъбреците, белия дроб, сортирани в торбички. Главата, торсът и обезкостените крайници са намерени в контейнер за смет или заровени.
През миналата пролет 10 години затвор получи от Окръжния съд в Бургас мъж, който уби съпругата си с 10 удара с чук - по година за всеки. Магистратите първоначално наложиха на Манол Манолов 15 г. затвор, но присъдата му беше редуцирана на 10 г. Делото бе гледано по съкратено съдебно следствие, като подсъдимият изцяло призна фактите, изложени в обвинителния акт, и не пожела да се събират нови доказателства.
На 29 септември 2011 г. студентът по психология Петър Петров и ученикът Ник Георгиев претрепаха с чук и гориха приятеля си Павел Христов, защото ги дразнел. 22-годишният младеж изчезна след купон в апартамента му в Севлиево. След двумесечно разследване полицаите задържаха 20-годишния Петър и единадесетокласника Ник. Според обвинението след купона двамата повикали Павел да търсят имане. В района на севлиевското село те спрели колата, пребили младежа с чук и се опитали да запалят тялото. Като се прибрал, по-големият Петър не издържал и разказал на баща си. По време на разпитите младежите признали, че Павел ги дразнел с агресивното си поведение, като се почерпи, а ученикът споделил, че иска да опита всичко от живота.
С маркуч и кол уби майка си 45-годишен мъж през 2016 година. Лежалият в лудница Неделчо Сандев изпаднал в пристъп, разкъсал дрехите на жената и я отнесъл край бл. 69 на старозагорския квартал "Три чучура". Писъците на жертвата били чути от минувач, който се обадил на телефон 112. Когато пристигнали, полицаите намерили сина да се гаври с тялото на майка си, а ребрата, крайниците и черепът й били строшени.
Наскоро с присъда се сдоби бургазлийката Веселина Гинева. Тя отнесе 17 години пандиз, защото повече от година държала бившия си съпруг Димитър Миразчиев под ключ в апартамент в кв. „Лазур“. Мъжът бил болен и жена му го уморила от глад и жажда. Освен това две години след смъртта му Гинева е теглила пенсията му с пълномощно.
Мъж измъчвал в продължение на месеци любимата си, която държал под ключ в банята си. 29-годишният Зеки бе осъден през изминалата есен за това, че противозаконно лишил от свобода 41-годишната жена. След като я поканил да живее в къщата му, той започнал да я измъчва, биел я с чайник, насила татуирал името си на рамото й.
С изродски инструменти се извършват и сексуални престъпления. Доживот лежи Мариян Димитров, който преди години уби възрастна жена в Ямбол, в чиито апартамент влязъл, за да краде. Делото бе за грабеж и убийство, но от мотивите на присъдата стават ясни ужасяващи подробности. Удрял я с неустановен от разследващите метален предмет с дръжка, описан като "равнобедрен триъгълник, с размери на основата 15-20 мм и рамене 25-30 мм. Димитров не се посвенил да се гаври с жената, като вкарвал предмета във вагината и аналната област.
Упойка за свине влиза в употреба, за да бъде кастриран мъж в пловдивското село Кадиево. Извращението се случва, докато Запрян Лозанов спи в дома си. В къщата се промъква приятелят му Любомир Тодоров, бие на Запрян упойка и с нож буквално скопява спящия човек. Отрязаните пенис и тестиси хвърля на кучето в двора. Много внимателно зашива кръвоносните съдове. Жертвата разбира какво се е случило чак когато се събужда на другия ден. Оцелява, защото касапинът имал опит с прасета и зашил съдовете много внимателно. Според местните скопяването било за отмъщение, понеже Запрян се хвалил в кръчмата, че бил изнасилил Любомир.


Смъртоносни цици и китари

Оръжията за убийство по света са доста по-разнообразни, а примерите от САЩ са много показателни. Жител на Форт Уърт, Тексас, пребива до смърт своя пастор с електрическа китара. Жена от Тексас убива професор с обувките си. Той е намерен мъртъв с 15 дупки от токчета в главата.
Във Флорида мъж претрепва приятелката си с конзола Xbox 360. Мотивът бил, че момичето е зодия Телец. Затворник от същия щат убива един от пазачите с лъжица, задигната от столовата.
Жена от Вашингтон убива приятеля си, като го задушава с огромните си гърди по време на свада.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама