Реклама
https://m.bgdnes.bg/sagata_bozhkov/article/8210630 www.bgdnes.bg

Задържана е жената, с която живее Васил Божков

Тя е с повдигнати обвинения за участие в организираната престъпна група, ръководена от бизнесмена

Елена Динева, жената, с която живее на семейни начала Васил Божков, е задържана късния следобед вчера, съобщава БНТ. Тя е с повдигнати обвинения за участие в организираната престъпна група, ръководена от Божков.

Реклама

"Днес, 20.02.2020г., в Специализирания наказателен съд беше внесено искане от страна на Специализираната прокуратура, за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Елена Динева, с повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна група", се казва в прессъобщението.

Днес в 15ч. в Специализирания наказателен съд ще се гледа искане на Специализираната прокуратура за постоянен арест на Динева. Припомняме, че на 30 януари тази година Динева бе арестувана при акция на силите на реда. Тогава тя беше задържана за помагачество в престъпната група, ръководена от хазартния бос. Елена Динева от 25 години е до Васил Божков. Тя започва работа в пресцентъра му през 90-те години на миналия век и после се издига шеметно в бизнеса, става му съдружник в много фирми. В последните пет години тя е движила бизнеса на Божков в Швейцария и Великобритания.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама