Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8212818 www.bgdnes.bg

Гадже подари джип на Бориса

За Свети Валентин 

Тютюнджиева продължава  да крие мъжа си

Джип от гаджето си получи Бориса Тютюнджиева. Мъжът до сексапилната моделка подари на брюнетката лъскаво и скъпарско возило за Деня на влюбените. Джипът е чисто нов и цената му е няколкостотин хиляди лева.
Тузарската кола е паркирана пред дома на Бориса в навечерието на Св. Валентин. Мъжът до ултрасексапилната бръмчалка го украсява с балони отвън, а вътре поставя куп букети.
Гаджето на Бориса настоява да излязат на улицата, тъй като имал да й показва нещо. Щом прекрачват изхода на кооперацията, Тютюджиева зърва джипа. Но изобщо не подозира, че е за нея. Половинката на моделката й дава знак, че трябва да влезе в колата. Бориса отваря вратата и вижда ключовете, оставени на таблото. А на дясната седалка има огромна кутия с бонбони и надпис "Обичам те!".


Тютюнджиева веднага скача в обятията на любимия си и започва страстно да го целува.
Бориса винаги е имала афинитет към скъпи джипове. Тя обожава удобството. А джипът е точно по вкуса й. Возилото е оборудвано с пълен пакет екстри и кожен салон. Цветът на возилото е любимият на Бориса - черен мат.
Сексапилната брюнетка упорито крие мъжа до себе си. Въпреки че Тютюнджиева е сгодена за него, тя никъде не го показва. Мацето получи пръстен преди повече от година във Флоренция. На няколкото снимки, които е публикувала с любимия си, тя му замазва лицето.


Едно е сигурно. Мъжът до Бориса е българин със сериозен бизнес. Той е на годините на Тютюнджиева и не обича светския живот. Откакто е с него, моделката рязко намали излизанията и купоните в нощните заведения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама