Реклама
https://m.bgdnes.bg/sport/article/8214703 www.bgdnes.bg

Хубчев хвърля Костов

"Левски" ще изглежда много по-офанзивен в двубоя срещу "Черно море" днес", отколкото бе в дербито с ЦСКА-София. Очаква се старши треньорът на "сините" Петър Хубчев да заложи на голмайстора от миналия сезон Станислав Костов.
Централният нападател ще започне на терена на стадион "Тича" от първата минута на срещата. Срещу "червените" той се появи в 57-ата минута на мястото на Франко Мазурек, а двубоят завърши без голове. Възможно е на терена да видим и другия централен нападател Дени Алар.
Почти сигурно е, че официален дебют за "сините" ще направи нидерландецът Стайн Спиерингс. Офанзивният халф така и не се появи в игра по време на дербито на стадион "Васил Левски".


Борбеният халф Мартин Райнов, който счупи носа си в последния мач, също има шанс за игра. За него бе поръчана специална предпазна маска за лицето, с която няма да има проблеми да започне дори като титуляр срещу "Черно море".
В същото време кошмарът на "сините" Матиас Куриор отново стряска гостите. Завърналият се при "моряците" играч се закани отново да огорчи "Левски". Той бе герой във финала за Купата на България през 2015 година, когато вкара за победното 2:1.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама