Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8221305 www.bgdnes.bg

Шест кинта на ден за Босия

Поетът бори грип с кислородна вода

Пенсията ми е 186 лв., това е половината от прага на бедността, казва дисидентът

"Пенсията ми е 186 лева. Тоест - наполовина от прага на бедността, който е 361 лв. Това означава, че оцелявам с 6 лв. на ден. Стигат ми. И нека се знае, че не могат да ме уплашат."
Това сподели пред "България Днес" Николай Колев-Босия. Видният дисидент, поет и общественик прекарва почти цялото си време вкъщи, размишлявайки върху политически, философски и социални теми. И до днес не е забравил как държавата не му е признала повече от 15 години стаж заради приватизирани или фалирали предприятия, заради което получил толкова ниска пенсия.
Въпреки трудното финансово положение и 40-дневната гладна стачка преди близо две години Колев се чувства здрав и не е боледувал сериозно от четири години. Босия има свой лек, който ликвидира още в зародиш грипа и предпазва от фаталния коронавирус. Тайната е кислородна вода по метода на руския професор Неумивакин.
"Три пъти на ден поне половин час преди ядене се сипва обикновена вода във водна чаша. Добавят се капки кислородна вода според възрастта и килограмите. Приема се в продължение на три седмици. Ако имате хрема, капете капки и в носа си", казва Колев.
Босия съветва още, за да се възстановят бързо полезните чревни бактерии след курса на лечение, да се сложи в кофичка кисело мляко 1 с.л. пчелен мед, 1 с.л. пектин, ядки от 5-6 ореха, 1 ч.л. канела и 20 капки прополис. Това се прави в продължение на 3 дни.
"Можете да направите втори курс на лечение и профилактика след 2 седмици почивка. Гарантирам ви здраве и оздравяване. Самият аз съм използвал това лечение още преди 4 години и досега не съм се разболявал дори когато има епидемия", категоричен е Николай Колев и добавя, че не помни кога за последно е ходил на лекар.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама