Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8221551 www.bgdnes.bg

Сираков се ПУСКА с Дениз на ски

Плеймейтката се задържа цял сезон

Ицо 100-те манекенки представи Хайруля на децата

Като латиносериал е животът на Христо Сираков. Видният столичен бохем сменя плеймейтка след плеймейтка като носни кърпички.
Сираков ту е с Жанета Осипова, ту с колежката й Дениз Хайрула, ту с някоя манекенка.
Наскоро Ицо 100-те манекенки призна, че е сам. Но "България Днес" разкри, че все още има връзка с Дениз Хайруля. Ослепителната брюнетка, без силикон в бомбите, отново е жената до господин Сираков. Нещо повече - 100-те манекенки запознава децата си Кристиян, Анна-Мария и доведената си щерка Денница с плеймейтката.
Това се случва по време на ски ваканция в Италия. Двойката и децата на Сираков прекарват повече от седмица в областта Вал Гардена, известна като меката на тузарите, обожаващи ските.
Денница е дете на първата жена на Сираков - Мария. Столичният бохем не е биологичен баща на момичето, но я отглежда и обича като свое дете.


Въпреки опитите да запазят връзката си в тайна Сираков и Дениз пускат по едно и също време снимки от почивката си, но сами. Дениз позира от същата дестинация с чаша вино в ръка. А "повелителят" на плеймейтките пуска само фотоси от ски пистите, на които е с децата си.
"Караме със сто километра в час", фука се Сираков, който е голям любител на ските.


Децата на Христо харесвали Дениз. Дъщерите на Сираков са на годините на плеймейтката и много си допадали.
Цяла зима Сираков и Дениз обикалят родните курорти, за да направят няколко спускания по пистите. Наскоро двойката бе забелязана в Боровец, където бе отседнала в най-скъпия хотел в курорта.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама