Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8228148 www.bgdnes.bg

Футболистът Станко Йовчев проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко!

Борислава дори вече не живее в къщата в Барселона, разкрива братът

Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава! Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж проговори единствено пред "България Днес", след като бе набеден за шурей на министър-председателя.


Приписваната любовна афера на Бойко с манекенката Борислава Йовчева отново излезе на преден план след разследване на иcпaнcкия вecтник "Ел Пeриoдикo". Издaниeтo публикувa три cтaтии, чe пoлициятa в Кaтaлуния и cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвaт прoизхoдa нa 5 млн. eврo. Парите били инвecтирaни в имoти в Бaрceлoнa чрез фирми, свързани с набедената за любовница на Бойко и нейното семейство.
"Няма нищо вярно в цялото това нещо за Бойко и сестра ми. Затова и аз самият страня от тази тема. Говорят се само глупости", категоричен е Станко Йовчев, който носеше екипа на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г. Изригва в мач срещу "Миньор" (Пк), когато бележи единствените си два гола за "червените" при успех с 4:1.
У нас е ритал още за "Рилски спортист", "Бдин" (Видин) и "Локомотив" (Пд). Прави и международна кариера в по-ниските нива на футбола в Гърция. Вече е спрял със спорта. Станко разкрива, че Борислава дори вече не живее в Барселона в имота, за който се твърдеше, че й е подарен от Бойко Борисов и е на стойност милион и половина евро.
"Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише", отрича Станко. Премиерът Бойко Борисов също определя като "фалшива новина" приписваната му връзка с Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева. Министър-председателят още преди години каза, че не познава въпросната Борислава и че няма дете от нея, каквито спекулации се появиха в публичното пространство. Пред "България Днес" близки до моделката разкриха, че от известно време тя е изтрила и профилите си в социалните мрежи.
В публикацията на каталунското издание "Ел Периодико" бе поместена водеща снимка от футболен мач между "Витоша" (Бистрица) и "Локомотив" (Пловдив) от турнира за Купата на България. На нея Борисов се ръкува с един от играчите, описан именно като Станко Йовчев, брат на спряганата за любовница на премиера. На кадъра обаче е запечатан поздрав между премиера и друг играч - защитника Аймен Белаид, който по-късно игра в "Левски". Братът признава, че неговото име е било грешно замесено в скандала.
"Да, имаше и с мен нещо такова. Даже приятели ми пращаха снимки, на които уж съм аз. Как да гледам на това нещо? Безразлично ми е", споделя още бившият цесекар.
"Вече съм далеч от футбола. Занимавам се с частен бизнес за бързо хранене. Доволен съм си. Това другото са някакви игри, които са много далеч от мен и изобщо не ги разбирам", откровен е футболистът. "България Днес" научи, че Станко е собственик на заведение за дюнери и палачинки в столичния квартал "Овча купел". Освен това държи и наргиле-бар в район "Илинден".
Припомняме, че сестра му Борислава от своя страна има лукcoзен мaгaзин зa дрeхи в цeнтърa нa Бaрceлoнa. В последните дни той изнeнaдвaщo бe зaтвoрeн, тръби каталунската преса. В града манекенката е живяла с родителите си. Таткото Георги Йовчев е от село Кулата до границата с Гърция, а Станко и Борислава израстват в Сандански. Бащата е работел е като електротехник, преди да завърти бизнес в каталунската столица. Спряганият за шурей на Бойко признава, че всички тези спекулации не се отразяват добре на майка му и татко му.
"Родителите ни са възрастни хора. След тези публикации те са както притеснени, така и ядосани. Знаете как хората от старата генерация приемат подобни неща. Постоянно им казваме да не обръщат внимание на всичко това. Ще премине и този период", завършва Станко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама