Реклама
https://m.bgdnes.bg/video/article/8233566 www.bgdnes.bg

Пищящи фенки преследват Наум Шопов (Видео)

След доцент Деси Бакърджиева става професор

Лили АНГЕЛОВА

снимки: Пламен КОДРОВ

Над 200 симпатични и пищящи фенки на Наум Шопов-младши дойдоха на прожекцията на сериала "Откраднат живот" в столично кино, видя "България Днес". "По-полека, една след друга", радваха се фотографите на интереса, който предизвика синът на Христо Шопов.
Девойките не пуснаха екранния д-р Тасев, докато не си направиха яки селфита, а родителите им чинно изчакваха процедурата да приключи. Между тях се разминаха младите татковци Алек Алексиев и Евгени Будинов, които се шегуваха с Шопов.
"Пълно е със секссимволи в сериала, не можеш да се доредиш", обяви депутатът от ГЕРБ Будинов, който приемаше поздравления за малката новородена щерка.
"Мани, мани, не съм спал цяла нощ, но ето ме тук, като росна китка", каза Будинов.
Като хала между тях се появи "кралицата" на сериала Деси Бакърджиева. С лятна рокля, пусната коса, блестящ грим и форма, красавицата се похвали, че й предстои и професура, след като стана доцент от Нов български университет. След русокоската очите на феновете се впериха в Диана Димитрова. С малка черна рокля, убийствени токове и дяволита усмивка ексхудожничката актриса раздаде автографи за по-смелите момчета, а на момичетата раздаде целувки. Продуцентът Евтим Милошев, както обикновено, влетя като хала и веднага се лепна да дава интервюта за Нова тв. Щом свърши, той хукна към залата с прожекция и всички се втурнаха след него.
По традиция винаги преди телевизионната премиера фенове, актьорският състав и целият екип на сериала се събират пред големия екран, за да гледат специален двоен епизод. Прожекции този път имаше в цялата страна по едно и също време - в София, Пловдив, Бургас и Русе. Тази година мотото на деветия сезон е "Системата".
"Системата е общо понятие - в сериала включваме отношението към лекарите, здравната реформа и болните. Системата от последните няколко денонощия пак ни напомни за себе си. Съжалявам, че не го кръстихме коронавирус. Но системата е средата, която ни заобикаля. И в здравен смисъл, и в социален", сподели Евтим Милошев, който се беше барнал в модерния цвят капучино.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама