Реклама
https://m.bgdnes.bg/18-plyus/article/8237556 www.bgdnes.bg

Нора Недкова вдига скандал в Македония

Нора Недкова се забърка в скандал в Македония. Наскоро плеймейтката бе в Скопие заедно със своята приятелка - сексбомбата Драгана Спасовска.

Двете получиха покана да участват в едно от най-интересните и провокативни предавания "Зад кулисите". Негов водещ е Миро Какаров.
Пред него двете секси мадами разговаряха за професиите си. Те дори признаха, че у нас ги наричат "леки жени". Често чуват и клюки по свой адрес, че имат връзки със заможни мъже срещу съответните "тарифи". Нора и Драгана категорично отрекоха това.

Реклама

"Безценна съм! Аз съм актриса, която играе. Коментират ни грозните жени и комплексарите. Както и мъже, които мечтаят за хубави жени, които нямат. Избиването на комплекси води до коментари", обяви блондинката. Спасовска добави, че често й пишат неприлични съобщения в социалните мрежи, но тя не им обръща внимание.

"Тези, които ме коментират, не са мръднали по-далеч от Вардар", обяви Драгана.

Участието вървеше добре до момента, в който водещият помоли Недкова да му покаже нейна интимна снимка от мобилния си телефон. Това стана, след като тя се похвали, че се е снимала гола в "Плейбой". Това никак не се хареса на българката.

"Ти да не си ми гадже, че ще ти показвам! Прекаляваш малко! Нахален си! Много искаш да знаеш! Ти какво ще ми покажеш? Айде, събуй си гащите и аз ще ти покажа! С равни права трябва да сме! Е, как аз мога, а ти не?!", заяви вбесената плеймейтка.

Какаров не се даде, като й заяви, че това не е "Пайнер" телевизия. Двамата продължиха да си разменят хапливи забележки пред погледа на Драгана.

"Аз ти благодаря за поканата, но приключвам интервюто. С уважение към теб и Драгана! Сбогом на теб!", обяви Недкова и демонстративно си тръгна. Това изуми водещия, който набързо закри предаването.

Проявата на плеймейтката обиколи всички големи медии в Македония и предизвика множество коментари. Мненията бяха в двата полюса - едни я съдеха за поведението й, а други нападаха водещия и я бранеха.

"България Днес" опита да се свърже с Нора, но тя не вдигаше телефона си. Оказа се, че пътува за Истанбул заедно с Драгана.

Реклама
Реклама
Реклама