Реклама
https://m.bgdnes.bg/bulgaria/article/8328252 www.bgdnes.bg

Заразата удари и проститутките

Приемат клиенти само вкъщи, настояват за баня преди секс 

От страх спряха френската любов 

Палавият коронавирус не подмина и проститутките.
Жриците на любовта предприеха драстични промени в начина си на работа, за да се спасят от разрастващата се пандемия.
С поредица съобщения в интернет от разкрепостения бранш разпространиха новите правила на работа на момичетата. "Уважаеми клиенти, във връзка със създалата се ситуация с коронавируса екстрите френска любов и свършване на лицето няма да бъдат прилагани", обясняват жриците на любовта. И допълват: "Ползването на баня преди обслужването е задължително, като се предоставят консумативи за измиване и кърпа. Който желае, може да използва лични сапуни и шампоан за тази цел, даже е препоръчително от гледна точка на личната хигиена".


Друга новост в тази сфера на забавление е, че проститутките спират посещенията на домове, за да ограничат движението си, и ще приемат разгорещени мъже само на собствен терен. "Искрено се надявам за разбиране, адекватно и отговорно поведение както от моя, така и от ваша страна. Вярвам, че по този начин ще се опитаме по-леко да преминем през създалата се обстановка", коментира една от труженичките, която предлага услугите си в интернет пространството.
При цените на сексуалните услуги няма спекула засега и запазват цените отпреди началото на извънредното положение. Половин час се таксува 60 лева, докато 60 минути варират между 80 и 100 лева, в зависимост от проститутката. Френската любов продължава да фигурира на цена от 20 лева, но както уточнихме, предлагането й временно е прекратено. От бранша уточняват, че е задължително използването на презерватив, но това е мярка, която е още от преди и не е обвързана с коронавируса.
От влизането в сила на извънредното положение проститутките прекратиха и стоенето на големи пътни артерии в цялата страна - Околовръстното на София, трасето край Ботевград, пътя София-Русе край Плевен, в близост до Дунав мост и други познати от години места. Преди заразата на тези горещи точки имаше махащи момичета, но вече са си по домовете.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама