Реклама
https://m.bgdnes.bg/shou/article/8333034 www.bgdnes.bg

Чуждите медии гръмнаха: България печели "Евровизия"!

Ако конкурсът се беше състоял, Виктория Георгиева щеше да е победителка, категорични са специалисти и фенове

"България щеше да спечели "Евровизия" - това масово пишат западни медии, след като стана ясно, че конкурсът за песен се отменя.
"Ако конкурсът беше продължил, най-вероятно България щеше да победи" - е мнението и на специалистите. Оказва се, че не само у нас, но и в цяла Европа песента на Виктория Георгиева е предизвикала истински фурор.
Самата тя е силно разочарована заради отмяната на конкурса. Въпреки това певицата е категорична, че това няма да я откаже да бъде най-добрата.
Пред "България Днес" Вики разкрива, че се надява през 2021 г. да може да представи страната ни с песента си.
"В проекта вложихме неимоверен труд толкова много хора, зад него стои много работа! Единственото, което исках, е, моите сънародници да са горди с мен. Надявам се догодина да успея да ги накарам да се гордеят" - споделя талантливата варненка.


Заради пандемията от коронавирус 65-ото издание на песенния конкурс ще бъде изместено за 2021 година. Все още се очаква решение за това, дали избраните участници от тази година ще бъдат допуснати да представят страните си догодина в Ротердам. Изпълнителният продуцент на нашенката - Геновева Христова, смята, че това би било най-логичното решение от страна на организаторите.
"Не можем да си позволим трудът ни да отиде на вятъра. Очакваме още много решения да се вземат и да ни се съобщат" - каза за вестника Геновева.
Разочарованието не отказва варненката и тя ще направи концерт онлайн от дома си. Тази събота Вики ще зарадва многобройните си почитатели с изпълнения на живо в Интернет.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама